A munkahelyemhez akarja küldeni az unokáját hogy találkozzunk. Normális?
Egy ismerős néni össze akar hozni az unokájával. Én láttam őt képen (nem tetszik, meg amúgysem akarom hogy összepároztasson engem valakivel egy kotnyeles néni) mondtam hogy köszönöm nem kérek boronálást. De nem tud leállni, minden találkozásnál az unokáját nyomatja nekem, meg már azt tervezi hogy a nagyszüleim meg a szüleim után miket fogok örökölni, mert egyke vagyok. Szeretne vele összeházasítani. Tudja hogy hol dolgozom és oda fogja küldeni a srácot hogy meglessen és találkozzunk. Mint egy marhavásár. Normális?
22/L
tegnap 22:57-es vagyok. Az, hogy a nagyszüleid "valamennyire" jóban vannak vele, nem jogosítja fel arra, hogy beleszóljon az életedbe és esetleg tönkre is tegye az állandó okoskodásával. Komolyan mondom, nem tudom, mitől félsz? Az öregasszonytól? Nagyszüleidtől? Szüleidtől? B@sszameg, állj már a sarkadra és küld el a francba!!
A te életedről van szó! Ha ennyit nem tudsz megtenni magadért, akkor tényleg megérdemled hogy összeboronáljon valakivel!
Küld már el a búbánatos fenébe!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!