Meg fog sértődni, ha megkérem, hogy hetente 1-2 napot ne találkozzunk? Hogy reagálnád, ha a szerelmed ezt mondaná?
Ha a srác egy értelmes ember, akkor meg fogja érteni, hogy nélküle is van egy kis privát szférád, amit barátaiddal vagy akár egyedül szeretnél eltölteni.
Lehet, hogy féltékenykedni fog, lehet hogy kiakad, ülj le vele és mondd el neki miért szeretnéd ezt, úgy most ahogy itt leírtad. Ha neadj isten ezek után sem érti meg, akkor sajnos más esetekben is lesznek problémáitok és lehet el kell majd gondolkodnod, hogyan tovább.. de azért próbáld meg mindenképp. Kis privát szféraára nem csak egy kapcsolatban, egy házasságban is ugyanúgy van szüksége a férfiaknak és nőknek is egyaránt. Van aki nem igényli... én megörülnék, ha nem lehetnék néha egyedül vagy barátaimmal, vagy csak néha barátom nélkül, így valóban hamar meg lehet unni másikat.
27/N
Sztem ha normálisan közlöd vele, és kihangsúlyozod, hogy ez nem azt jelenti, h nem szereted, nem lesz ezzel semmi gáz. Bár azért készülj fel, h kicsit féltékenyebb lesz, mint eddig :)
16/f
Én nem haragudnék meg érte. A közös cél érdekében teszed, jót akarsz, ez egy teljesen érthető kérés, és még neki is lehet, hogy jobb lesz.
A hiány érzete nem jó, de néha kell.
22/l
de csak fokozatosan...
azt irod hogy minden nap délutántol reggelig együtt vagytok...
akkor először cak azt csökkentsd,hogy ne minden délután,de az estét hagyd meg neki,délután meg szabad vagy
ha ennyire ragaszkodik hozzád,akkor zokon venné sztem,nah akkor most 2 napig nem látsz hetente...
csak finoman
én megsértődnék, ha így adnád elő, hogy ne találkozzunk, mert kezd terhessé válni. sőt, el is hagynálak.
viszont ha azt mondod, ekkor meg ekkor csajos buli, vagy mész a haverokkal valahova, akkor nem görcsölnék rajta, hogy nélkülem mész, akkor se ha heti 2x.
csak ne ez legyen az üzenete, hogy "ne találkozzunk", mert ezt nem fogja megemészteni. ha féltékeny típus, akkor még a másikat sem. :)
hát én biztos kiakadnék, és azt hinném, már nem szeretsz...
őszintén.
Én nemtudom mit nem lehet megemészteni azon, hogy az ember néha nem a párjával akar lenni, mert terhes álladóan egymás fenekében lenni. Én pl. örülök, mikor hazamegy, én addig kitakarítok, satöbbi, foglalkozok magammal is, átugrom barátnőmhöz. Addig ő is jól elvan, haverjaival van, vagy otthon szüleivel, tesójával, esténként meg úgyis találkozunk és együtt vagyunk. Néha belefér, hogy mondjuk egy nap kimaradjon. Azért az nem a világ vége. Nem egészséges állandóan tényleg egymás hátsójában lenni és tapasztalataim alapján megöli a kapcsolatot is, hosszútávon.
Elsó ismét. 27/N
Szerintem nagyon jól teszed, ha ezt megbeszéled vele. Nekem ment már tönkre kapcsolatom a túl gyakori találkozások miatt. Más az, amikor már együtt él két ember, és más az, amikor még csak járnak, de állandóan egymás seggében vannak. Mindenkinek kell idő arra, hogy olyan dolgokkal foglalkozzon, amiket egyedül szeret csinálni, vagy éppen a barátaival legyen. Szerintem ezt feltétlenül beszéld meg a barátoddal, és mondd meg neki, hogy nem azért kéred ezt, mert nem szereted, vagy mert idegesít a jelenléte, csak egyszerűen azért, mert szükséged van arra, hogy néha kicsit magadban is lehess ,és valószínűleg neki is. Ha értelmes ember, akkor ő is be fogja látni, hogy ez teljesen normális dolog.
Én mostmár elve úgy alakítom ki a kapcsolataimat évek óta, hogy nem minden nap találkozunk, csak 2-3 naponta az elején, aztán később heti 1-2 alkalommal nem találkozunk.
22/L
mindenkinek szüksége van szabad térre.
a barátodnak nincsenek barátai? csak addig kell egymás nyakán lógni, ameddig mindketten akarjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!