Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meg fog sértődni, ha megkérem,...

Meg fog sértődni, ha megkérem, hogy hetente 1-2 napot ne találkozzunk? Hogy reagálnád, ha a szerelmed ezt mondaná?

Figyelt kérdés
Szeretem a barátomat, 5 hónapja járunk, minden nap együtt vagyunk. Ez kezd kicsit terhessé válni. Szeretnék heti 1-2 napot nélküle lenni, barátokkal lógni, stb. Nagyon megharagudna? Minden este együtt alszunk, délutántól reggelig együtt vagyunk. Félek, hogy pár hónap után már unni fogom, mert állandóan velem van. 18L
2009. okt. 3. 14:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
17:12-es vagyok. Most kinek fájt az én válaszom?? Legalább indokolná az a kedves szűklátókörű lepontozgató.
2009. okt. 3. 18:36
 12/17 anonim ***** válasza:

Ezek szerintem biztos előjelek arra hogy ez nem lesz hosszú életű ha már most kezded unni, meg az együttlétek száma is csökken főleg ha a te részedről.

Napközben mi sem lógunk mindíg egymáson, de több mint 3 év együttlét után is hülyét kapnék ha nem mellette aludhatnék és kelhetnék fel.

2009. okt. 3. 22:03
 13/17 anonim ***** válasza:
Én is hasonló cipőben járok, kezdem úgy érezni, hogy a párom még a levegőt is elszívja előlem. Amikor arra céloztam neki, hogy legalább akkor ne akarjon velem jönni, mikor kéthetente hétvégén hazamegyek a szüleimhez,mert szeretek egy kicsit egyedül lenni, akkor az volt a válasz, ő kedveli a szüleimet, meg szeretne velük beszélgetni...ÁÁÁÁÁ Hétközben állandóan nálam lóg, mindig ott van, már szinte nem tudok mit kitalálni, h legyen egy szabad estém otthon. Már dolgozok + idegen nyelvű mesterképzést csinálok tömbösített órákkal, sokszor azért kell a szabadnap, hogy utolérjem magamat, nem is azért, mert a Tv előtt akarok dögleni.Ha itt van, nem tudok dolgozni/tanulni, mert a tv előtt tesped( bár mást nem nagyon tudna csinálni, másfeles lakásom van, és nem tudok előle elmenekülni. Egyénként addig számomra nagyon jó volt a kapcsolat (1 éve vagyunk együtt), míg nem kezdett el minden nap nálam lógni ( ja, é persze azt csak ebben a hónapban értem el, h ha már feszt nálam van, akkor némiképpen a kajába is beszállhatna, mert kissé megterhelő, odáig már nem jutottunk, h a rezsi is megemelkedett miatta. Ja, és persze, ha kifakadok, vagy jelzem, h most ne jöjjön, akkor : de miért, ő nem zavar, csak szeretne együtt lenni velem. Ja, csak akkor meg nyaggat, h üljek le mellé a kanapéra...stb, szóval nem hagy. Bocsi az off-ért, csak azért írtam le, h lásd, nem vagy egyedül, és hogy az, aki azt írta, h ha ennyi idő után már unod a párodat, akkor annak nem lesz jó vége.., hogy ez azért nem ilyen egyszerű, mert nálunk is minden jól ment (sőt, szerinte most is jól van), amíg teljesen rám nem telepedett a párom (és úgy, h ráadásul más városban dolgozik, és eddig ott is lakott a szüleinél, és én meg reménykedtem, h nem bírja majd naponta a hajnali 3/4 4-es keléseket......)És senki ne írja, h örüljünk, h ennyire ragaszkodik hozzánk a párunk...próbálja akkor ki, h milyen az, ha gyakorlatilag már a wcre se tud kimenni nélküle...
2009. okt. 4. 07:15
 14/17 anonim ***** válasza:

az hogy kevesebbet akarsz vele lenni,nem jelenti azt hogy kevesebbet mondd neki hogy szereted,meg kevesebb szex legyen...

mert még ha le is nyeli hog ok,nem lát mindennap,de ha ehhez nincs a megszokott szexmennyiség,és még a szeretlekezésből is visszavettél,joggal fogja gondolni,hogy már annyira nem is szereted (ami nem mellesleg igaz is,csak még te se jöttél rá)

2009. okt. 4. 07:45
 15/17 A kérdező kommentje:
Szeretek sétálni, nagyokat kirándulni. Ő viszont nem. Ha el szeretnék menni valakivel, már morog, hogy ne menjek. Nekem volt egy jó kis életem, mielőtt összejöttünk, és nem akarom ezt feladni csak azért, mert ő van. Ő már benne van abban a korban, hogy összeköltés stb, de én még fiatal vagyok ehhez. Nekem még "élnem kell". Ez nem azt jelenti, hogy megyek diszkóba, leiszom magam a sárga földig, és megcsalom. Egyszerűen szeretnék eltölteni néha 1-1 napot nélküle.
2009. okt. 4. 09:37
 16/17 anonim ***** válasza:
49%
akkor éld a világot,és ne szenvedtess egy olyan pasit,aki szeretetre vágyik,és ahelyett lekoptatást kap...
2009. okt. 4. 09:51
 17/17 A kérdező kommentje:

Az végül is nem számít, hogy én szenvedek mert sok mindenről le kell mondanom miatta. De ő szenved mert én megkérem, hogy heti 1 napot legyünk külön. Marha jó..

Köszi "kedves utolsó"...

2009. okt. 4. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!