Meg fog sértődni, ha megkérem, hogy hetente 1-2 napot ne találkozzunk? Hogy reagálnád, ha a szerelmed ezt mondaná?
Ezek szerintem biztos előjelek arra hogy ez nem lesz hosszú életű ha már most kezded unni, meg az együttlétek száma is csökken főleg ha a te részedről.
Napközben mi sem lógunk mindíg egymáson, de több mint 3 év együttlét után is hülyét kapnék ha nem mellette aludhatnék és kelhetnék fel.
az hogy kevesebbet akarsz vele lenni,nem jelenti azt hogy kevesebbet mondd neki hogy szereted,meg kevesebb szex legyen...
mert még ha le is nyeli hog ok,nem lát mindennap,de ha ehhez nincs a megszokott szexmennyiség,és még a szeretlekezésből is visszavettél,joggal fogja gondolni,hogy már annyira nem is szereted (ami nem mellesleg igaz is,csak még te se jöttél rá)
Az végül is nem számít, hogy én szenvedek mert sok mindenről le kell mondanom miatta. De ő szenved mert én megkérem, hogy heti 1 napot legyünk külön. Marha jó..
Köszi "kedves utolsó"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!