Sok ilyen kérdést tettek fel, tudjuk, hogy nem az ajándék a karácsony lényege, és rossz az ország gazdasági helyzete. De az olvasók közt biztosan vannak olyanok is,akik értékes, drága ajándékot kaptak, csak nem merték kiírni, mert szinte biztosan le lettek volna pontozva.
Mi számít igazán drágának? A legdrágább ajándékok, amit az idén kaptam egy 22 ezer ft-os Dior parfüm volt illetve ruhák úgy 60 ezer ft értékben. Aki viszont milliomos, ezek filléres kiadásoknak tűnhetnek. Amúgy még kaptam a nagymamámtól egy kis pénzt (10000 ft) de az teszem félre a fogszabályzómra.
2011. dec. 25. 22:52
42/49 anonim válasza:
Együtt lehettem a családommal, és élhetek a Párommal, akit egy éve megtaláltam végre. Szerintem ez igazán drága ajándék. És kérlek, ne legyetek irigyek egymásra! Ne bántsátok szóval a másik embert!! Én kívánom, hogy mindenki legyen boldog, egészséges és találja meg a célját az Életben!
Igazán szívből kívánok kellemes ünnepeket, és örüljetek egymásnak!
23N
2011. dec. 25. 23:32
43/49 anonim válasza:
en mar megszoktam, hogy a suliban is allandoan cseszegetnek a csoporttarsak, csak mert nem a szulok penzen elek es lepukkant egyetemista sem vagyok.. amikor kozlom veluk, hogy ehhez miota tanulok erre, hogy mennyi mindenrol mondtam le, meg en vagyok a hulye.. nem sajnalom a penzt senki ajandekara, inkabb veszek olyat, amit akarnak.
2011. dec. 26. 09:13
44/49 anonim válasza:
Egy iphone4 volt a fa alattt! ;)
2011. dec. 26. 09:50
45/49 anonim válasza:
Nekem is iphone 4 volt az ajándékom :D
Vodafone-nál, előfizetéssel, internettel... Amit akartam :))
A férjemtől kaptam, nem vagyunk gazdagok...
2011. dec. 26. 20:54
46/49 anonim válasza:
Színházjegyek egy ismert musical-re, első sorok közepére... Biztosan egy vagyon volt. Azon kívül parfüm.
2011. dec. 28. 18:48
47/49 anonim válasza:
A musical jegy, főleg első sorokba, nagyon szuper!! :))
2011. dec. 28. 19:34
48/49 anonim válasza:
Nekem a legdrágább ajándékom ami végül is közös a párommal egy 3 hetes Nílusi hajóút.
De ezért az ajándékért 1 éve keményen dolgoztunk mindketten,és végre összejött a pénz..Azért is örülök neki,mert Soha nem voltam még külföldön,és soha nem ültem repülőn..Tudom,hogy ez az út lesz az első,és talán az utolsó is,így már nagyon várom..
38/N
2011. dec. 28. 19:55
49/49 anonim válasza:
Egyébként azzal értek egyet, aki azt írta, hogyha van egy szerető társad, annál értékesebb ajándék nem létezik. Én idén nagyon drága ajándékokat kaptam, de egyik sem ér fel azzal az érzéssel és tudattal, hogy van valakid akivel kölcsönösen egymásnak jelentitek az egész világot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!