Volt aki kapott igazán drága ajándékot?
Én meg is tudom mutatni hogy milyen ajándékot kaptam a páromtól.De hozzáteszem,hogy már egy ideje tervezte hogy ezt adja,és összekötötte a kellemest a hasznossal,ugyanis egyben az esküvői gyűrűm is lett.Egyedi,és imádom..
(gyémánt és smaragdköves gyűrű)
Gyémánt fülbevalót kaptam a férjemtől.
Jól pontozzatok le mindenkit, aki tahatségesebb és gazdagabb nálatok, mert ennél több bosszűságot úgysem tudtok okozni nekünk az életben.
"11 misiért tuti nem egy 38nm-es lakást vennék. Az miből áll? Spájz+wc?"
Mi a 20 nm-es belvárosi, 8. kerületi, felújított garzonunkat fogjuk eladni 8 milláért. És megveszik, mert értékes, hogy a belvárosban van. Inkább Budapest szívében egy garzonlakás, mint az Isten háta mögött egy ház.
"ól pontozzatok le mindenkit, aki tahatségesebb és gazdagabb nálatok, mert ennél több bosszűságot úgysem tudtok okozni nekünk az életben."
Pont ez az a hozzáállás ami miatt lepontoznak egyesek.ÉN NEM!
Amúgy milyen jól néz ki leírva ez a szó,hogy hozzáállás nem? De!
Semmi okuk nincs a lepontozóknak az irigységen kívül.Épp ezért nem sajnálok soha senkit, aki itt sír az oldalon, hogy szegény.
Mindenki megérdemli, aki ilyen hozzáállással él.
Na, engem viszont érdekel hogy lepontoztak, mert k*rvára elegem van, hogy mindenhol ferde szemmel néznek ránk, és utálnak minket csak azért, mert a családom látástól-vakulásig dolgozik, és nem vagyunk szegények! Megjegyzem, hogy a gazdagsától is igencsak távol állunk, mégsem vagyok irigy azokra, akiknek sokkal több pénzük van.
Mi csak a kérdésre válaszoltunk, magamtól soha nem írtam volna le ilyesmit, pont azért, hogy ne essen rosszul másoknak. De tudjátok mit? Pukkadjatok meg, irigy kutyák! Sőt! Felőlem akár éhen is dögölhettek így a karácsony örömére! :)
én kicsit "irigy" vagyok főleg a Thaiföldes válaszolóra:D
de nincs bennem, rosszindulat!!
örülök h van aki ilyen szépet kapott
csak szeretnék én is utazni:D
"De tudjátok mit? Pukkadjatok meg, irigy kutyák! Sőt! Felőlem akár éhen is dögölhettek így a karácsony örömére! :)"
Látom jól bepöccentél :DD Ez tetszett :DDD
Nem tudom, hogy miért értékes egy lakás, csak attól, hogy Budán van? Ugyanakkor meg 2 személy már nyomorog benne.
Inkább legyen pl. Érden, de akkor legyen tágas, és kényelmes.
Inkább lakok Kehidakustányban egy szép, tágas lakásban, mint Dubai-ban egy kutyólban. (Ami persze értékes, mert Dubai-ban van...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!