Szerintetek milyen ajándékot vegyek a barátnömnek? 14 éves és ojat szeretnék ami nem túl drága és nem arra megyek hogy minél nagyobb legyen hanem h inkább minél emlékeztesebb légyszi adjatok jo ötleteket
Második: bombom? Hát az se semmi, ne haragudj...
Kérdező: valami program? Koncert, vagy bármi ami kb egybeesik a szülinapjával?
nem tok róla.de holnap tart bulit és arra akarok vinni neki vmit :D
de amugy gondoltam arra hogy vaínnak ijen kis könyvek amire rávan irva h a legjobb barátnőnek vagy vmi ijesmi és vannak benne idézetek már láttam valahol ojat csak az a baj h nem találom a neten :S:S pedig megakartam nézni h mennyi.
amugy tudjátok h mire gondolok?
Második: együtt, bonbonnal...
Kérdező: valamilyen illatgyertya, mécses, kedvenc könyv, egy szép/aranyos karkötő vagy valamilyen más bizsu...
Ja, hogy holnap lesz? Jó időben kezdted az ajándékkeresést... Akkor lehet, hogy mégis a közhelyes és személytelen idézetes könyvecske lesz belőle, bár szerény véleményem az, hogy bármit, csak azt ne. Amúgy nagy könyvesboltokban, Libriben, Alexandrában tudsz venni olyat, a pénztár környékére rakják mindig, és olyan 2000 forint körül vannak.
Inkább akkor vegyél neki valami jó könyvet, vagy akár valami kozmetikai csomagot, vagy valami rucit (póló, pulcsi).
Harmadik voltam.
Hát először is tényleg grat, h csak szombat du. jut eszedbe, egy nappal előtte, amikor már nem lesz egy bolt sem nyitva...
az ajándék meg nem kor függő, sajnos nem tudok segíteni, csak TE tudhatod, mi lenne számára különleges, miket szeret csinálni, olvasni, mi a kedvenc filmje, zenéje...stb. a Közös kép nagyon jó lenne, de ilyenkor már nem fogod tudni sehol előhívni és bekeretezni sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!