Milyen ajándékot adjak egy 11 éves kislánynak első áldozására, ami nem is túl drága? 20/f
mit jelent a nem is túl drága?
egy szép lánc medállal,vagy egy könyv...mondanám,ha nem utáltam volna 11évesen hogy ezeket kaptam...
szerintem legyél vele rendes,kérdez meg mit szeretne,mondj neki egy összeget meddig,és te leszel a kedvenc rokona...(tudom,eljátszottam,2 csini felsőt választott magának a plázában,meg moziba beültünk,jobban örüült neki a leányzó mint a bibliának meg az aranyláncnak amit a nagyiktól kapott...)
23/N
Szerintem mondj neki egy összeget és vidd el vásárolni :P
Nekem ez nagyon bejött!
Szerintem is valami ezüst ékszert. Mondjuk karkötőt. Nem túl drága, biztos tetszeni fog neki:) Szerintem ez a "te válaszd ki az ajándékot" nem túl jó ötlet. Olyan, mintha nem nem készültél volna semmivel, hanem az utolsó pillanatban szeretnéd kárpótolni...
18/L
11 évesen a falnak mentem rúzstól, szemfestéktől, kistáskától, parfümtől. Ráadásul mindenkitől azt kaptam, úgyhogy a végén volt már kb. 4 kistáskám, hat rúzsom, 8 parfümöm, tucat szemfestékem.
Lehet, hogy ez a kislány is pont a szabályerősítő kivétel.
Nem tudom, hogy milyen kapcsolatban vagytok(tesó, unokatesó, keresztapu, csak egy ismerős stb.)
Általában ezüst/arany láncot kis kereszt medállal szoktak venni, de én pl. a keresztanyámtól órát kaptam.
Meg is kérdezheted tőle, hogy mit szeretne.
Ha nem túl közeli, vehetsz neki egy könyvet (első képes bibliám), vagy egy keresztet a szobája falára, de vásárlási utalványt vagy pénzt is adhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!