Volt aki kapott igazán drága ajándékot?
Én nagyon drága ajándékokat kaptam, fogalmam sincs, anyukám mennyit dolgozott azért, hogy legyen ennyi pénze, vagy hogy mit nem fizetett be... mert amúgy nem élünk olyan jól, és nem is gondoltam, hogy ilyen drága ajándékokat kapok.
Megkaptam álmaim parfümjét, amiből 30ml volt kb 10ezer. Meg a táska, ami gyönyörű, és imádom, de az meg volt vagy 30ezer... Komolyan azthittem elsírom magam, nem azért, mert annyira vágytam ezekre, hanem mert anyukám annyit dolgozhatott ezért... Baromi megható, ilyenkor mindig rosszul vagyok magamtól, hogy néha milyen hálátlan tudok lenni. Főleg ilyenkor karácsonykor, olyan imádnivaló anyukám:) Együtt vagyunk egész nap, és próbálja fenntartani a békét köztem, meg a húgom között, de mindig ugratjuk egymást. Csomót nevetünk, finomakat eszünk. Imádom.
Hmmm... Szegeden lakom egy 3 szobás + étkezős lakásban.
Várjál csak.... nem, határozottan nem vagyok féltékeny a budai madárkalitkára.
Mi lenne, ha nem azon vitatkoznátok, hogy ki milyen lakásban szeret vagy nem szeret lakni? Hogy jön ez ide??
Mindenkinek mások a szempontjai, és mást vár el egy lakástól/háztól, illetve annak a környezetétől. Mit kell ezen veszekedni? Senkinek semmi köze hozzá, hogy a másik miért úgy él, ahogy.
Ez alapján ítélni pedig a legnagyobb butaság.
"Hmmm... Szegeden lakom egy 3 szobás + étkezős lakásban.
Várjál csak.... nem, határozottan nem vagyok féltékeny a budai madárkalitkára."
Kit érdekel, hogy hol laksz? A nappalim többe kerül, mint az egész házad Szegeden.
Én senkitől sem sajnálom a drága ajándékot. Használjátok, hordjátok őket egészséggel.:)
Az olyanoktól valahogy nem tudom sajnálni, akik keményen megdolgoztak a pénzért.
Ugye azért nem mindegy, hogy valaki lop,csal, másokat kihasználva gazdagszik meg-----Ők persze, hogy nem érdemlik meg.
Az a szomorú, hogy a tisztességes ember csak úgy tud jól élni (s nem gazdagon), hogy hajnaltól estig dolgozik, s magától, családjától veszi el a szabadidőt.
Minden kedves GYIK-es válaszolónak kívánok Boldog Ünnepeket!
Egyébként én nem kaptam drága ajándékokat, hiába dolgozunk sokat, nem tehetjük meg. Viszont örülök minden apróságnak, mert tudom, hogy "minden ajándék épp annyit ér, amennyi szeretettel kiválasztották"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!