Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt aki kapott igazán drága...

Volt aki kapott igazán drága ajándékot?

Figyelt kérdés
Sok ilyen kérdést tettek fel, tudjuk, hogy nem az ajándék a karácsony lényege, és rossz az ország gazdasági helyzete. De az olvasók közt biztosan vannak olyanok is,akik értékes, drága ajándékot kaptak, csak nem merték kiírni, mert szinte biztosan le lettek volna pontozva.
2011. dec. 25. 16:56
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
22%
Na mi van utolsó, csak nem féltékeny vagy, mert másnak telik pesti lakásra?:) Másnak fontos, hogy a közelben legyenek lehetőségek, ezért értékesebb egy budapesti ingatlan, mint egy vidéki. De ezt kikövetkeztetni olyan nehéz, ugye?:D Téged sem az eszedért szeretnek, kis vidéki.
2011. dec. 25. 18:43
 32/49 anonim ***** válasza:
75%
Én kaptam 100 eurot a tervezett síelésemhez szülőktől, illetve én vettem a páromnak egy 80ezres karórát, meg egy 7ezres makettet.
2011. dec. 25. 19:12
 33/49 anonim ***** válasza:
93%

Én nagyon drága ajándékokat kaptam, fogalmam sincs, anyukám mennyit dolgozott azért, hogy legyen ennyi pénze, vagy hogy mit nem fizetett be... mert amúgy nem élünk olyan jól, és nem is gondoltam, hogy ilyen drága ajándékokat kapok.

Megkaptam álmaim parfümjét, amiből 30ml volt kb 10ezer. Meg a táska, ami gyönyörű, és imádom, de az meg volt vagy 30ezer... Komolyan azthittem elsírom magam, nem azért, mert annyira vágytam ezekre, hanem mert anyukám annyit dolgozhatott ezért... Baromi megható, ilyenkor mindig rosszul vagyok magamtól, hogy néha milyen hálátlan tudok lenni. Főleg ilyenkor karácsonykor, olyan imádnivaló anyukám:) Együtt vagyunk egész nap, és próbálja fenntartani a békét köztem, meg a húgom között, de mindig ugratjuk egymást. Csomót nevetünk, finomakat eszünk. Imádom.

2011. dec. 25. 19:29
 34/49 anonim ***** válasza:
47%
Azért érdekelne, vajon ki az a szánalmas xar, aki lepontozgat másokat azért, mert válaszoltak a kérdésre. Savanyú a szőlő?
2011. dec. 25. 19:50
 35/49 anonim ***** válasza:
61%

Hmmm... Szegeden lakom egy 3 szobás + étkezős lakásban.

Várjál csak.... nem, határozottan nem vagyok féltékeny a budai madárkalitkára.

2011. dec. 25. 19:59
 36/49 anonim ***** válasza:
96%

Mi lenne, ha nem azon vitatkoznátok, hogy ki milyen lakásban szeret vagy nem szeret lakni? Hogy jön ez ide??

Mindenkinek mások a szempontjai, és mást vár el egy lakástól/háztól, illetve annak a környezetétől. Mit kell ezen veszekedni? Senkinek semmi köze hozzá, hogy a másik miért úgy él, ahogy.

Ez alapján ítélni pedig a legnagyobb butaság.

2011. dec. 25. 20:32
 37/49 anonim ***** válasza:
79%
A produktív dolgozó emberek nagyon nagy százaléka ugyancsak látástól vakulásig dolgozik. Lényegében hogy ne haljon éhen, és hogy a jól menő vállalkozó főnöke meg tudja venni a családnak a milliós cuccokat. Ennyit a ki mennyit dolgozik dologról. És mi lenne ha mindenki gazdag lenne? Hova fajulna a világ ha esetleg nem lennének társadalmi különbségek. Ki akarna akkor Kőműveskedni, vagy kapálni hogy a szerencsétlen gazdag ember ne haljon éhen.
2011. dec. 25. 20:40
 38/49 anonim ***** válasza:
19%

"Hmmm... Szegeden lakom egy 3 szobás + étkezős lakásban.

Várjál csak.... nem, határozottan nem vagyok féltékeny a budai madárkalitkára."

Kit érdekel, hogy hol laksz? A nappalim többe kerül, mint az egész házad Szegeden.

2011. dec. 25. 21:01
 39/49 anonim ***** válasza:
98%

Én senkitől sem sajnálom a drága ajándékot. Használjátok, hordjátok őket egészséggel.:)

Az olyanoktól valahogy nem tudom sajnálni, akik keményen megdolgoztak a pénzért.

Ugye azért nem mindegy, hogy valaki lop,csal, másokat kihasználva gazdagszik meg-----Ők persze, hogy nem érdemlik meg.

Az a szomorú, hogy a tisztességes ember csak úgy tud jól élni (s nem gazdagon), hogy hajnaltól estig dolgozik, s magától, családjától veszi el a szabadidőt.

Minden kedves GYIK-es válaszolónak kívánok Boldog Ünnepeket!

Egyébként én nem kaptam drága ajándékokat, hiába dolgozunk sokat, nem tehetjük meg. Viszont örülök minden apróságnak, mert tudom, hogy "minden ajándék épp annyit ér, amennyi szeretettel kiválasztották"

2011. dec. 25. 21:19
 40/49 anonim ***** válasza:
97%
Az én legdrágább ajándékom egy kb. 3500 Ft-os könyv volt, de én sok-sok kisebb cuccot kaptam. Lehet, hogy vki kapott egy drága parfümöt, vagy egy jobb ékszert, de én sok kisebb dolgot kaptam (2000-es mp3-lejátszót, még két könyvet, olcsóbb színházjegyet, harisnyát, lábszármelegítőt, rúzsokat)... mi a fenének kell leszólni azokat, akiknek telik drágább (akár többszázezres) ajándékokra? h vki megteheti magának, miért ne vehetne? csak az irigykedők pontozzák le az ilyen kérdésre érkező válaszokat...
2011. dec. 25. 22:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!