Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt aki kapott igazán drága...

Volt aki kapott igazán drága ajándékot?

Figyelt kérdés
Sok ilyen kérdést tettek fel, tudjuk, hogy nem az ajándék a karácsony lényege, és rossz az ország gazdasági helyzete. De az olvasók közt biztosan vannak olyanok is,akik értékes, drága ajándékot kaptak, csak nem merték kiírni, mert szinte biztosan le lettek volna pontozva.
2011. dec. 25. 16:56
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
63%

Most le lettünk pontozva...

Irigységből??

2011. dec. 25. 17:19
 12/49 anonim ***** válasza:
62%
A parfümös vagyok. Mindketten vállalkozók. Nem élünk rosszul, viszont rengeteget dolgoznak, anyukám néha reggel fél 5-től este 7-ig.
2011. dec. 25. 17:19
 13/49 anonim ***** válasza:
84%
en az autos vagyok: programozo vagyok es emelle design munkakat vallalok. Mellette egyetem, ott osztondij es meg arvasagi. Cserebe sem idom, sem erom nincs szorakozni..
2011. dec. 25. 17:26
 14/49 A kérdező kommentje:
Pont ezt akartam elkerülni, a lepontozást. El se olvassa a válaszokat az, akit zavar, ha másnak jó. Megértem, hogy sokaknak semmi, vagy kevés került a fa alá,de van az éremnek másik oldala is. Valamint jó hallani boldog, vidám hozzászólásokat is, úgyis rengeteg a keserűség, szinte csak azt olvasni.
2011. dec. 25. 17:27
 15/49 anonim ***** válasza:
71%
Egy átlagos kislakás budán. Nem kell igy lefitymalni hogy spajz plussz wc sokan élnek ilyen piciben. 1 szoba plussz hálogaleria konyha előter fürdő wc. Te mit vettel volna 11 misiből?Én nagyon örülök neki hogy megkaptam ezt a lakást. Egy álmom vált valóra. Öröklakás budán mindig is erre vágytam. A férjemtől kaptam amúgy és sokáig gyűjtötte rá a pénzt.szóval nem vagyunk gazdagok.Egy kis boltunk van és változó a jövedelem. Szüleimtől egy képet kaptam.kb 4000 ért.
2011. dec. 25. 17:28
 16/49 anonim ***** válasza:
78%
Én egy okostelefont kaptam :) Évek óta nem kaptam semmit karácsonyra, de idén a család összedobta rá a pénzt! Nagyon örülök neki!!! :D
2011. dec. 25. 17:28
 17/49 anonim ***** válasza:
76%

Miért lesz mindenki lepontozva, aki normálisan válaszol a kérdésre? Nem értem az embereket, komolyan...

Én egy E-Book olvasót kaptam, mert imádom a könyveket, és mindig csomót cipeltem magammal. Így egyszerűbb lesz. :) (Persze nem rendes könyvek helyett, inkább csak mellett!)

A nagymamámtól meg pénzt kaptam, ennek is nagyon-nagyon örültem, ugyanis nagy álmom egyszer elutazni Amerikába, és most már egy ideje arra gyűjtök. (El is fog tartani még sokáig, mire összejön elég pénz, de nem adom fel. :P)

2011. dec. 25. 17:29
 18/49 anonim ***** válasza:
94%
Hát ha én lakást meg aranyat kaptam volna baromira nem érdekelne ki pontoz le. :D
2011. dec. 25. 17:38
 19/49 anonim ***** válasza:
75%

Finoman szólva megvan a véleményem az ilyen lepontozós emberekről pedig én személy szerint még csak tehetősebb se vagyok. Néhányan házat és/vagy plazma tv-t kaptak? Jó nekik. Ennyi. De attól még nem fogom őket lepontozni csak mert nekem nem telik ezekre a dolgokra.

Lehet lepontozni.

2011. dec. 25. 17:39
 20/49 anonim ***** válasza:
96%

20.000Ft-ot kabátra, egyéb ruhákra amit 2 ünnep közt elkölthetek

de mondtam anyunak h tutira nem költök majd ennyit

mert sztem ez túlzás:)

de ez nekem/nekünk már nagy pénznek számít

23/L

2011. dec. 25. 17:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!