Már nem kíván a feleségem, alig van nemi életünk, mi lehet ennek az oka?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem akar, mert most nincs kedve, fáj a feje, fáradt, hányingere van stb. Ez megy már lassan egy fél éve. Ő nem kezdeményez, én meg hiába közeledem, mindig van valami kifogása, vagy ha bele is megy, akkor is úgy tűnik, mintha kényszerből tenné, nem simogat közben, alig akar megcsókolni. Nem tudom, hogy mit tegyek, volt, hogy készítettem egy gyertyafényes vacsorát, de az sem hozta meg a kedvét. Egyébként sem kedveskedik semmivel, ha én a kedvében próbálok járni, akkor meg fejeket vág, nem is örül, vagy magára erőltet egy kényszermosolyt. Miért nem akar már velem lefeküdni önszántából? 6 éve vagyunk házasok.2011. dec. 22. 22:13
51/52 petikoma2 válasza:
Szevasz érdekelne mitörtént azóta mert nem csak te jársz ilyen cipőbe
52/52 anonim válasza:
Én is kíváncsi lennék a töténet végére!
Sokann vagyunk sorstársaid:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!