Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Már nem kíván a feleségem,...

Már nem kíván a feleségem, alig van nemi életünk, mi lehet ennek az oka?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem akar, mert most nincs kedve, fáj a feje, fáradt, hányingere van stb. Ez megy már lassan egy fél éve. Ő nem kezdeményez, én meg hiába közeledem, mindig van valami kifogása, vagy ha bele is megy, akkor is úgy tűnik, mintha kényszerből tenné, nem simogat közben, alig akar megcsókolni. Nem tudom, hogy mit tegyek, volt, hogy készítettem egy gyertyafényes vacsorát, de az sem hozta meg a kedvét. Egyébként sem kedveskedik semmivel, ha én a kedvében próbálok járni, akkor meg fejeket vág, nem is örül, vagy magára erőltet egy kényszermosolyt. Miért nem akar már velem lefeküdni önszántából? 6 éve vagyunk házasok.
2011. dec. 22. 22:13
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
72%
Szinte tudtam h vmi hobbijellegű munkája van a csajnak. Mostmár biztos vagyok benne h megcsal.
2011. dec. 23. 17:02
 42/52 anonim ***** válasza:
Egyszerűen fenyegesd meg, hogy elválsz tőle. Gondolom, nem az ő fizetéséből éltek. Szerintem ennek lesz akkora súlya, hogy elgondolkodik, mi neki a fontosabb, a kis kalandjai a művészecskékkel, vagy az anyagi biztonság.
2011. dec. 24. 01:23
 43/52 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha csak az anyagi biztonság miatt akarna velem maradni vki akkor én inkább válnék...
2011. dec. 24. 10:37
 44/52 anonim ***** válasza:

[link]

Szerezd be ezt a könyvet, nézd meg a filmet!

Talán segít, ha tényleg szeretője van nagyon nehéz lesz sajnos erre szerintem is nagy az esélyed :(. A kevésbé rossz ha valamiért azt hiszi vagy biztos benne, hogy neked van.

Sok sikert!

2012. jan. 31. 09:20
 45/52 anonim ***** válasza:
Mi újság?
2012. jan. 31. 15:27
 46/52 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy már nem szeret? előfordul, hogy valamelyik félnél elmúlik a lángolás. Szerintem tedd fel neki, hogy hogyan tovább
2012. jan. 31. 16:49
 47/52 anonim válasza:
Na mi lett vajon a történet vége? nagyon érdekelne!
2012. szept. 25. 10:29
 48/52 anonim ***** válasza:
Szerintem elválnak. Nők hamarább lesznek frigidek, mint a férfiak. Én nem gondolnám, hogy van valakije, de lehet ez is. Amikor már szexuálisan nem érez a másik fél iránt, így viselkedik egy nő. Fáradt, vagy fáj a feje, vagy kényszeredetten bele megy.
2012. szept. 25. 14:09
 49/52 gyurma174 válasza:

Szerintem már sajnos elváltak!

De lehet jobb is így, mert a leírtak alapján ez tök egyértelmű mi volt a helyzet!

A másik meg sajnos az, hogy olyan csapdába estél, hogy a barátnői oltogatják! Túlságosan ráért a barátnőire!

2016. júl. 1. 14:30
 50/52 ifm1ca válasza:
A sok "barátnő" elég sok baromságot rá tud beszélni egy nőre, még akkor is, ha eredetileg ő abszolút nem értett egyet velük!
2018. jan. 26. 09:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!