Már nem kíván a feleségem, alig van nemi életünk, mi
lehet ennek az oka?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem akar, mert most nincs kedve, fáj a feje, fáradt, hányingere van stb. Ez megy már lassan egy fél éve. Ő nem kezdeményez, én meg hiába közeledem, mindig van valami kifogása, vagy ha bele is megy, akkor is úgy tűnik, mintha kényszerből tenné, nem simogat közben, alig akar megcsókolni. Nem tudom, hogy mit tegyek, volt, hogy készítettem egy gyertyafényes vacsorát, de az sem hozta meg a kedvét. Egyébként sem kedveskedik semmivel, ha én a kedvében próbálok járni, akkor meg fejeket vág, nem is örül, vagy magára erőltet egy kényszermosolyt. Miért nem akar már velem lefeküdni önszántából? 6 éve vagyunk házasok.
Nem hízott meg, azt a pár kilót le is adta rögtön, mindig vigyáz az alakjára, mert kiskorában duci volt, most meg túl vékony az edzés, meg a diéta miatt. Nem szokta kritizálni a külsejét, de sokat foglalkozik vele.
2011. dec. 22. 22:31
12/52 anonim válasza:
Én megértelek, de inkább azt találd ki, hogy a feleséged mitől fogja akarni. Attól hogy kifogásnak nevezed még nem változik az a tény, hogy nincs kedve. Nem azért utasít vissza, mert annyira kívánna csak mondjuk szivatni akar.
2011. dec. 22. 22:31
13/52 anonim válasza:
Mármint ezt arra mondom, hogy attól hogy eléállsz azzal, hogy szükséged van a szexre és elkezd azon kattogni, hogy majd biztos megcsalod, neki nem jön meg a kedve, max félelemből belemegy, az meg milyen már.. :(
2011. dec. 22. 22:32
14/52 anonim válasza:
A túl sok edzés és diéta (soványság?) egyik hátulütője a libidó erős csökkenése. Ennek is érdemes lehetne utánajárni. De én a helyedben nagyon határozott választ kérnék a miértre, mert a kezdő kommentedben leírtakat nehéz elfogadni fél éven keresztül. Biztosan rávenném, hogy mondja meg őszintén az igazi okot.
2011. dec. 22. 22:34
15/52 A kérdező kommentje:
Ő 30, én 36 éves. De mivel érjem el, hogy akarja? Már próbálkoztam különféle dolgokkal, de se spontán, se megtervezve nem akarja. Tehát ha mondom, hogy elviszem vacsorázni és utána romantikázunk, akkor kitalálja, hogy most ilyen, meg olyan dolga van. Ha otthon vagyunk és mondjuk olvas, én meg elkezdek közeledni, akkor meg hisztizik, hogy most fáj a feje, nem igaz, hogy nem látom, hogy pihenni akar.
2011. dec. 22. 22:37
16/52 anonim válasza:
Szerintem a feleséged már csak muszájból van veled, ha nem így lenne akkor nyitott lenne egy beszélgetésre kettőtök között. Nem szeret téged, ha szeretne akkor örülne annak hogy próbálkozol, vacsorát készítesz stb. de még erre is csak fintor a válasz. (Nem akarom az ördögöt festeni a falra de az is lehet hogy közben a postás kétszer csenget...)
Szépen kérdezd meg tőle kerek perec hogy mit érez irántad. Ha egy ilyen alapvető dologra se hajlandó válaszolni (vagy látszik rajta hogy muszájból mondja hogy szeret téged) akkor a házasságotok menthetetlen. Sajnálom.
2011. dec. 22. 22:38
17/52 anonim válasza:
Mondom, így egybe foglalva mondd el neki a gondjaidat. Ez azért elég rémisztő tud lenni így egyben.
2011. dec. 22. 22:38
18/52 anonim válasza:
Nem feltétlenül mondanám a házasságot ettől menthetetlennek. Ha szeretet sincs, akkor tényleg menthetetlen, de pusztán attól, hogy fél éve nincs szex, nem mondanám menthetetlennek.
Szeretet amúgy van? Megsimogat, meghallgat, beszélget veled, érdekli, hogy mi van veled, hogy telt a napod, mi van a szüleiddel pld.?
2011. dec. 22. 22:41
19/52 anonim válasza:
Sajnos nekem is ez esett le elsőre, hogy már csak azért van melletted, mert...
Mondhatná az ember hogy depressziós, de ha ilyen jól elvan mint hal a vízben, kétlem hogy ez lenne - ráadásul akkor értékelné az igyekezeted.
Tényleg meg kéne próbálni őszintén elbeszélgetni, hátha kiderül mi a baj.
2011. dec. 22. 22:42
20/52 A kérdező kommentje:
Már próbáltam erről vele beszélni, de tereli, vagy pedig meghallgat, majd mondja, hogy gratulál, hogy nekem ez a legnagyobb problémám az életben, illetve rohan a barátnőihez elmesélni, hogy milyen erőszakos vagyok.
Holott csak szerettem volna megbeszélni ezt normálisan.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!