Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Már nem kíván a feleségem,...

Már nem kíván a feleségem, alig van nemi életünk, mi lehet ennek az oka?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem akar, mert most nincs kedve, fáj a feje, fáradt, hányingere van stb. Ez megy már lassan egy fél éve. Ő nem kezdeményez, én meg hiába közeledem, mindig van valami kifogása, vagy ha bele is megy, akkor is úgy tűnik, mintha kényszerből tenné, nem simogat közben, alig akar megcsókolni. Nem tudom, hogy mit tegyek, volt, hogy készítettem egy gyertyafényes vacsorát, de az sem hozta meg a kedvét. Egyébként sem kedveskedik semmivel, ha én a kedvében próbálok járni, akkor meg fejeket vág, nem is örül, vagy magára erőltet egy kényszermosolyt. Miért nem akar már velem lefeküdni önszántából? 6 éve vagyunk házasok.
2011. dec. 22. 22:13
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
100%

Nem szed fogamzásgátlót? Mert annak nagyon erős vágycsökkentő hatása ehet, pláne, ha sosincs megszakítva (Kb. két-három évente egy fél évre abba kell hagyni).

Most bocsi ezért, de az nem lehet, hogy régen adtál a külsődre is, mostanában meg egy "lestrapált apuci" lettél? Mert ha ő mindig edz, törődik a külsejével, te pedig elhanyagoltad magad, pocakot eresztettél, borostás, ápolatlan frizurájú vagy, holott régen nem ilyen voltál, az elég lelombozó számára. Ha elkezdenél edzeni, lenne egy hobbid (vagy felelevenítve a régi), látná, hogy a férje az az ember, akibe beleszeretett, remélhetőleg változna ez a helyzet.

Az pedig nem jó, ha erőlteted a testiséget! Engem mindig megrémít, elkedvtelenít az ilyesmi. Apró lépésekkel kell kezdeni. Dicsérd meg az új frizuráját, vedd észre, ha új ruha van rajta, új parfümöt használ, éreztesd, milyen kívánatos, csinos nő, de úgy különösebb hátsó szándék nélkül! Mondd a gyermeketeknek úgy, hogy hallja, legyen büszke arra, milyen csinos, kedves mamája van, lepjük is meg valamivel, rajzoljuk le őt, süssünk neki sütit együtt! És mosolyogj rá sokat!

Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek néha, az már egy jó lépés, hogy felismered a hibát, és próbálsz megoldást keresni rá.

Sok sikert!

2011. dec. 23. 00:28
 32/52 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem az a baj, amit már előttem leírták, hogy amikor kedveskedsz, vacsorázni viszed, akkor már érzi, hogy "azt" akarod.

Nálam is hasonló helyzet áll fenn jelenleg. Ha látom, hogy a párom nagyon kedves, hoz valamit, elvisz ide-oda, akkor már tudom, hogy kell neki valami. Ez meg már milyen? :S

Ha látom rajta, hogy látszólag nem érdekli a téma, és hagyja, hogy kezdeményezzek, akkor már nekem is megjön a kedvem hozzá. Tudom, mi nők bonyolultak vagyunk... :D

2011. dec. 23. 01:45
 33/52 anonim ***** válasza:
100%

Igen, a fogamzásgátlótól valóban lehet, sajnos nálam is ez van :(

De mondjuk én foglalkozom a problémával, mert nagyon zavar, mondtam is a páromnak, hogy valami más módot kell találnunk, mert ez nem állapot. Én is egy nagyon szenvedélyes típus vagyok, erre hónapok óta szinte eszembe sem jut a szex, áááááááá! Úgyhogy abba is hagytam a fog.gátló szedését, csak most meg állandóan parázom, hogy nehogy terhes legyek :)

A kommentjeidből meg az jött még le nekem, hogy talán tényleg túl jó dolga van a feleségednek és már nem tudja értékelni az élet apró örömeit. Talán ha egy ideig nem foglalkoznál vele, akkor észbe kapna. Ha meg nem, akkor talán jobb is úgy...

2011. dec. 23. 08:37
 34/52 anonim ***** válasza:
100%

szerintem meg maradj hűvös / titokzatos, legyél sokszor elfoglalt,

nézz ki jól, legyél extra jól ápolt, illatos, 1-2 új cucc stb....!

legyél vele kedves pl puszild meg, de NE ÉRJ RÁ, ne törődj vele, de maradj kedves....

ne küljds sms-t, ha ő küld akkor később reagálj,

egyből el kell kezdenie érdeklődnie irántad, ha azt hiszi, hogy neked van valaki a képben és elveszíther. ha nem érdekli, és örül neki hogy tojsz a fejére akkor meg már rég van valakije, ez esetben válj el, és ne hagyd, hogy kiforgasson a vagyonodból.

2011. dec. 23. 08:41
 35/52 anonim ***** válasza:
100%

Ezeket nem bántásból írom, de sokan (nők- férfiak egyaránt), de nagyon bele tudnak kényelmesedni egy hosszú kapcsolatba, aztán meg csodálkoznak, hogy miért nem kívánja őket a másik...

A feleségedről írtad, hogy ő mindig kínosan vigyáz arra, hogy jól nézzen ki, vonzó legyen...

Veled mi a helyzet? Nem lehet, hogy annyira elhanyagoltad magad, hogy valóban nem kíván a párod? Ha csak egy kicsit is úgy érzed, hogy igen, akkor sűrgősen próbálj tenni ellenne, vegyél pár új cuccot, járj el edzeni, remélem mondani se kell, hogy mindennap borotválkozz stb... sokat segíthet egy új parfüm, frizura is...

Igazából mindig a nő, az akitől társadalmilag el is várják, hogy vonzó legyen, különben a kutya se akar hozzánk érni, de valójában ez ugyanolyan fontos egy férfinál is... Mi se szívesen fekszünk le olyannal , aki heti egyszer, ha borotválkozik, hizott egy év alatt vagy 20 kilót, vagy ha egész héten ugyanazt az ócska nadrágot hordja stb...

2011. dec. 23. 09:24
 36/52 yuda ***** válasza:
100%

Láttam páran leírták azt, amit én is sejtek.

Biztos vagy benne 100%-ig, hogy nincs más pasi a láthatáron?

Nem azt állítom hogy igen, de nagyon gondolkodj el rajta!

Nem változott meg az utóbbi időkben?

pl. jobban ad magára, szebb holmikban jár, vannak idejei amikkel nehezebben számol el. Ha keresed telefonon nem éred el,nem vásárol számodra ruhákat, pedig régebben tette -egyszóval nem foglalkozik veled. :)

Sajnálnám, ha ez lenne, de egy nő nagy játékos tud lenni, és ha nem figyelsz, ott tud megtörténni az orrod előtt.

Ne legyen igazam!

2011. dec. 23. 09:53
 37/52 anonim ***** válasza:

Szia

mivel foglalkoztok??

2011. dec. 23. 10:54
 38/52 anonim ***** válasza:
Tényleg, mi a munkátok?
2011. dec. 23. 14:50
 39/52 A kérdező kommentje:

Én nem érzem úgy, hogy elhanyagoltam volna magam, járok edzeni, a ruhákban és cipőkben a minőséget tartom elsődlegesnek, kisportolt vagyok és szoktam borotválkozni. A munkahelyem megköveteli a jó megjelenést, nem is engedhetném meg magamnak, hogy elhanyagoljam a külsőmet és slampos legyek.

Igyekszem elég időt tölteni mind a feleségemmel, mind a lányommal. A feleségemet gyakran meglepem egy csokor virággal, elviszem vacsorázni, vagy egy hétvégére pihenni valahova. Viszont az utóbbi időben hiába szeretném, ha kimozdulnánk, neki sosincs kedve, inkább a barátnőivel megy ide-oda. Férfi létemre próbáltam neki főzni is, ezt írtam is azt hiszem, de az sem járt sok sikerrel.

Szakmai ügyvezető igazgatója vagyok egy építőipari cégnek, a feleségem egy művészeti központnál segít a feltörekvű, fiatal művészeknek elindulni az életben.

Én próbálkozom, de a feleségem nem hajlandó változtatni a hozzáállásán, és nem csak a szexről van szó. Alapvetően nem kiharcolni akarom, a viselkedése is zavar, nem valami kedves, sokat veszekszik és semmi sem jó, amit csinálok.

2011. dec. 23. 16:09
 40/52 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarlak elkeseríteni, de valószínűleg egy fiatal, feltörekvő művész boldogítja úgy, hogy mire hazaér, már nincs kedve hozzád..

A férjem öccsének menyasszonya ugyanezt csinálta, nem volt nemi életük, nem romantikáztak, mert a csaj mindig gyártotta a kifogásokat. Kiderült, hogy túl sokat kapott meg más pasitól és már ki volt elégítve teljesen, mire a vőlegénye kezdett volna vele valamit.

Sajnálom, de ehhez nem tudok mást hozzáfűzni.

2011. dec. 23. 16:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!