Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Már nem kíván a feleségem,...

Már nem kíván a feleségem, alig van nemi életünk, mi lehet ennek az oka?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem akar, mert most nincs kedve, fáj a feje, fáradt, hányingere van stb. Ez megy már lassan egy fél éve. Ő nem kezdeményez, én meg hiába közeledem, mindig van valami kifogása, vagy ha bele is megy, akkor is úgy tűnik, mintha kényszerből tenné, nem simogat közben, alig akar megcsókolni. Nem tudom, hogy mit tegyek, volt, hogy készítettem egy gyertyafényes vacsorát, de az sem hozta meg a kedvét. Egyébként sem kedveskedik semmivel, ha én a kedvében próbálok járni, akkor meg fejeket vág, nem is örül, vagy magára erőltet egy kényszermosolyt. Miért nem akar már velem lefeküdni önszántából? 6 éve vagyunk házasok.
2011. dec. 22. 22:13
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
89%
Nem a szexet kell megpróbálni, hanem olyan légkört teremteni, amiben tudja azt is kívánni. Ha minden kedveskedésednél egyértelmű, hogy csak azért csinálod, hogy beadja a derekát, akkor megértem, hogy alapból elutasító bármivel, amit teszel.
2011. dec. 22. 22:43
 22/52 anonim ***** válasza:
38%
Én nem értem meg. A nő is ember, és ismernie kellene a saját testét, valamint érezni, hogy basszus, nem normális, hogy fél éve nem kívánom a szexet.
2011. dec. 22. 22:44
 23/52 anonim ***** válasza:
100%
csak annyi biztos, hogy a férjét nem kívánja. más játékos nincs kizárva
2011. dec. 22. 22:45
 24/52 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy:

szed valami, ami csökkenti a libidóját.

depressziós.

megcsal és ki van elégítvete.

tulképp leszbikus és már nem is vonzzák a férfiak.

túl jó dolga van.

elhíztál.

ő hiszi azt, hogy megcsalod és ezért kedvetlen.

2011. dec. 22. 22:46
 25/52 anonim ***** válasza:
70%

Én azért nem gondolnék egyből erre.

Mi nők néha bekattanunk, bár ennek a miértjét én soha nem fogom megérteni, (és hála az égnek ez rám nem jellemző :D )mindenféle szerető nélkül is. Bár ez inkább a stresszesebb nőkre jellemző, a kérdezőéknek bejárónőjük van.

2011. dec. 22. 22:47
 26/52 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem nyugodtan nevezhetem magam rutinos nőnek. Az a véleményem, hogy vagy már hárman vagytok a szerelmi háromszögben, vagy még csak kikacsingat a feleséged. Ezért hanyagol. Nem pont a házaséletet, inkább Téged. Erre utal, hogy nem hajlandó komolyan beszélni Veled a témáról.
2011. dec. 22. 22:49
 27/52 anonim ***** válasza:
83%

"Már próbáltam erről vele beszélni, de tereli, vagy pedig meghallgat, majd mondja, hogy gratulál, hogy nekem ez a legnagyobb problémám az életben, illetve rohan a barátnőihez elmesélni, hogy milyen erőszakos vagyok.

Holott csak szerettem volna megbeszélni ezt normálisan."

Komolyan nem akarlak ijesztgetni de lehet hogy tényleg megcsal és így próbálja terelni a témát, sőt még bűntudatot is próbál kelteni benned mert fel merészelted hozni a házasságotok megoldandó problémáit. Kívánom hogy ne legyen igazam de én erre gyanakszom.

Ha beszélni nem is lehet vele de vannak ilyen esetekre szakosodott magánnyomozók, akik úgymond leellenőrzik nem e hűtlenkedik a házastárs (tudom most kicsit túlzásnak tűnhet de ha a feleséged nem akar beszélni...).

2011. dec. 22. 22:52
 28/52 A kérdező kommentje:
Én azért nem értem, hogy miért változott meg, mert egyébként nem egy rideg, vagy prűd típus, mindig nagyon szenvedélyes volt. Nem zárkózott el soha az együttléttől, nem az a fajta. Nagyon remélem, hogy nincs senkije, mert akkor biztosan nagyon kiakadnék.
2011. dec. 22. 22:56
 29/52 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos őt már más szúrja...
2011. dec. 22. 23:13
 30/52 anonim ***** válasza:
100%
Ki fogsz akadni ! :-(
2011. dec. 22. 23:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!