Anyós kérdés. Más mit csinálna a helyemben?
Van egy 5 hónapos lányunk,(én vagyok az anya)a jelenkornak megfelelően adok neki enni. Tehát hónaponként bizonyos dolgokat, azoka is lassan lépéről lépésre. Anyósomnl hagytam a lányomat a napokban, mert orvoshoz kellett mennem. Mire hazaértem a gyereket megetette olyan dolgokkal amikre direkt felhívtam a figyelmét, hogy MÉG NE! Nagyon érges lette, és nem atért, mert megetette olyannal amivel én még nem akartam volna (ezért is) de inkább azért, mert levegőnek nézett, felülbírálta a döntésemet. És olyat adott a gyereknek amiben én nem egyeztem bele.
Ti mit tennétek?
Az én anyósom pöröltet nokedlivel adott a hat hós lányomnak. Napokig nem tudott kakilni, hiába hőmérőztem, levolac sziruppal tudta kigyömöszölni magából. És csak utána szólt, mi meg már pánikoltunk, mert a doki bélcsavarodásra gyanakodott, és ha aznap nem jött volna össze a kaki, másnap kórházba mentünk volna.
A tejem elment, mint az idegtől, mint attól, hogy a kicsimnek étvágya sem volt.
Előte is próbálkozott kajákkal, és beszélhettem lyukat a hasába, kinevetett.
Pedig nem voltam szívbajos anyuka, sok mindent kóstolt idő előtt a lányom, de csak kóstolt, nem belakatták vele!
Én megértelek.
A legfőbb kérdés, hogy levegőnek néz. Mondhatsz bármit, hadd csinálja már azt, amit ő akar.
Ez persze marha jól esik nekünk, anyáknak. Köszi! A szavunk, a lényünk az anyósunk számára semmit nem jelent???? Miért van ez így??? Évek óta nem jövök rá az "anyós-misztérium" megoldására...
Most eszi amit főzött. Gyerek egyedül soha nem mehet oda, én a lábam nem teszem be hozzá. A férjem elmondta nei, csak hápogott, hogy ő csak viccelt amikor azt mondta, hogy ne menjül oda többé.
És már indult is a zsarolás, hogy ha nem megyek, nem lesz karácsonyi ajándék.
Nagyon meg vagyok ijedve..:D
Én sem mennék a helyedben!
Igaz, nincs gyerekem, de gondolom milyen lehet, ha felülbírálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!