Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyós kérdés. Más mit csinálna...

Anyós kérdés. Más mit csinálna a helyemben?

Figyelt kérdés

Van egy 5 hónapos lányunk,(én vagyok az anya)a jelenkornak megfelelően adok neki enni. Tehát hónaponként bizonyos dolgokat, azoka is lassan lépéről lépésre. Anyósomnl hagytam a lányomat a napokban, mert orvoshoz kellett mennem. Mire hazaértem a gyereket megetette olyan dolgokkal amikre direkt felhívtam a figyelmét, hogy MÉG NE! Nagyon érges lette, és nem atért, mert megetette olyannal amivel én még nem akartam volna (ezért is) de inkább azért, mert levegőnek nézett, felülbírálta a döntésemet. És olyat adott a gyereknek amiben én nem egyeztem bele.

Ti mit tennétek?

2011. dec. 17. 15:45
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
84%

Az én anyósom pöröltet nokedlivel adott a hat hós lányomnak. Napokig nem tudott kakilni, hiába hőmérőztem, levolac sziruppal tudta kigyömöszölni magából. És csak utána szólt, mi meg már pánikoltunk, mert a doki bélcsavarodásra gyanakodott, és ha aznap nem jött volna össze a kaki, másnap kórházba mentünk volna.

A tejem elment, mint az idegtől, mint attól, hogy a kicsimnek étvágya sem volt.

Előte is próbálkozott kajákkal, és beszélhettem lyukat a hasába, kinevetett.

Pedig nem voltam szívbajos anyuka, sok mindent kóstolt idő előtt a lányom, de csak kóstolt, nem belakatták vele!

2011. dec. 19. 20:33
 32/36 anonim ***** válasza:
54%

Én megértelek.

A legfőbb kérdés, hogy levegőnek néz. Mondhatsz bármit, hadd csinálja már azt, amit ő akar.

Ez persze marha jól esik nekünk, anyáknak. Köszi! A szavunk, a lényünk az anyósunk számára semmit nem jelent???? Miért van ez így??? Évek óta nem jövök rá az "anyós-misztérium" megoldására...

2011. dec. 21. 10:15
 33/36 A kérdező kommentje:

Most eszi amit főzött. Gyerek egyedül soha nem mehet oda, én a lábam nem teszem be hozzá. A férjem elmondta nei, csak hápogott, hogy ő csak viccelt amikor azt mondta, hogy ne menjül oda többé.

És már indult is a zsarolás, hogy ha nem megyek, nem lesz karácsonyi ajándék.

Nagyon meg vagyok ijedve..:D

2011. dec. 21. 13:02
 34/36 anonim ***** válasza:
51%
Nem lesz ajándék - behalok.. Majd én küldök nektek!! :)
2011. dec. 21. 18:02
 35/36 A kérdező kommentje:
Azóta sem tudom abbahagyni a sírást...
2011. dec. 21. 18:37
 36/36 anonim ***** válasza:
57%

Én sem mennék a helyedben!

Igaz, nincs gyerekem, de gondolom milyen lehet, ha felülbírálnak.

2011. dec. 23. 10:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!