Anyós kérdés. Más mit csinálna a helyemben?
Van egy 5 hónapos lányunk,(én vagyok az anya)a jelenkornak megfelelően adok neki enni. Tehát hónaponként bizonyos dolgokat, azoka is lassan lépéről lépésre. Anyósomnl hagytam a lányomat a napokban, mert orvoshoz kellett mennem. Mire hazaértem a gyereket megetette olyan dolgokkal amikre direkt felhívtam a figyelmét, hogy MÉG NE! Nagyon érges lette, és nem atért, mert megetette olyannal amivel én még nem akartam volna (ezért is) de inkább azért, mert levegőnek nézett, felülbírálta a döntésemet. És olyat adott a gyereknek amiben én nem egyeztem bele.
Ti mit tennétek?
Igen. Sznte mindent DIREKT nem úgy csinál. Ha átviszem hozzá, elmondom neki a menetrendet amit a gyerek alakított ki: Pl.6-kor ébredt, tehát kb.8-kor kellene letenni aludni kicsit, ha felébredt megetetni 15 gramm tápszert eszik, de ugyis fog jelezni a kisbaba. Erre mit csinál? Nem fekteti le aludni, inkbb hurcolja ölben azt a szegény gyereket, aki persze ordít a fáradtságtól, amikor odaérek akkor meg elkezdi nekem mondani, hogy milyen rossz volt a gyerek. Kérdezem: Aludt? Válasz:Ááááá..hát nem, mert olyan jól elvolt az ölemben. Én: És evett? Ő: Igen, 90 grammot. Én: Miért csak annyit?? Ő: Nem hiszem, hogy ettől többet kellene ennie ebből a szarból! (tápszer maga az ördüg!)
Mindig megfogadom, hogy nem viszem oda, de állandóan az van a fejemben, hogy szerencsétlen nő ne lássa az unokáját?? És mindig odaviszem...de azt hiszem ez volt az utolsó. Nem szólok én neki semmit, csak a lábam oda nem teszem többé.
Ja igen, a párom szóvá tette neki, hogy nem kellett volna adnia ezeket a dogokat a válasz ez volt: Ha nem testzik valami nem kell idejönni.
Igenigen...akárhogy csűröm csavarom, az lesz a vége, hogy nem megyünk, legalábbis én meg a gyerek nem. A párom ő mehet ha szertne.
Ezer dologban nézett már levegőnek, ezer dologban legyintett rám, mindig neki kell, hogy igaza legyen, mert ha nem úgy van, akkor jön az érzelmi zsarolás. (pl. ő adja férjem fizuját, mert családi a vállalkozás, és ha valamiben nem ad neki igazat a férjem, akkor nem ad neki fizetést.) Röhej.
Most aztán tényleg betelt a pohár.
Súgok egy édes titkot !
Minden após , anyós , apuka , anyuka azt gondolja , hogy mindent jobban tud mint a gyereke , menye , veje .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!