Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyós kérdés. Más mit csinálna...

Anyós kérdés. Más mit csinálna a helyemben?

Figyelt kérdés

Van egy 5 hónapos lányunk,(én vagyok az anya)a jelenkornak megfelelően adok neki enni. Tehát hónaponként bizonyos dolgokat, azoka is lassan lépéről lépésre. Anyósomnl hagytam a lányomat a napokban, mert orvoshoz kellett mennem. Mire hazaértem a gyereket megetette olyan dolgokkal amikre direkt felhívtam a figyelmét, hogy MÉG NE! Nagyon érges lette, és nem atért, mert megetette olyannal amivel én még nem akartam volna (ezért is) de inkább azért, mert levegőnek nézett, felülbírálta a döntésemet. És olyat adott a gyereknek amiben én nem egyeztem bele.

Ti mit tennétek?

2011. dec. 17. 15:45
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
16:15-nek, igen...ugyanez van nálunk is.
2011. dec. 17. 16:17
 12/36 A kérdező kommentje:

Igen. Sznte mindent DIREKT nem úgy csinál. Ha átviszem hozzá, elmondom neki a menetrendet amit a gyerek alakított ki: Pl.6-kor ébredt, tehát kb.8-kor kellene letenni aludni kicsit, ha felébredt megetetni 15 gramm tápszert eszik, de ugyis fog jelezni a kisbaba. Erre mit csinál? Nem fekteti le aludni, inkbb hurcolja ölben azt a szegény gyereket, aki persze ordít a fáradtságtól, amikor odaérek akkor meg elkezdi nekem mondani, hogy milyen rossz volt a gyerek. Kérdezem: Aludt? Válasz:Ááááá..hát nem, mert olyan jól elvolt az ölemben. Én: És evett? Ő: Igen, 90 grammot. Én: Miért csak annyit?? Ő: Nem hiszem, hogy ettől többet kellene ennie ebből a szarból! (tápszer maga az ördüg!)

Mindig megfogadom, hogy nem viszem oda, de állandóan az van a fejemben, hogy szerencsétlen nő ne lássa az unokáját?? És mindig odaviszem...de azt hiszem ez volt az utolsó. Nem szólok én neki semmit, csak a lábam oda nem teszem többé.

Ja igen, a párom szóvá tette neki, hogy nem kellett volna adnia ezeket a dogokat a válasz ez volt: Ha nem testzik valami nem kell idejönni.

2011. dec. 17. 16:22
 13/36 A kérdező kommentje:
nem 15 hanem 150 gramm...
2011. dec. 17. 16:24
 14/36 anonim ***** válasza:
14%
Akkor maradj ott vele,sztem te nem átviszed neki,hanem lepattintod a gyereket neki.Ha sajnálod,hogy nem látja....
2011. dec. 17. 16:25
 15/36 A kérdező kommentje:
Ha lepattintanám, akkor nem azért vinném el neki,mert sajnálom :-))
2011. dec. 17. 16:31
 16/36 anonim ***** válasza:
69%
Én nem vagyok egy agresszív fajta,de ha ilyesmiket tenne valaki a gyerekemmel, megtépkedném a haját a büdös boszorkánynak. Szegény kicsi azért érezze rosszul magát,mert ő meg akarja neked mutatni,hogy okosabb... Ne hagyd magára a gyereket vele, tudom, jól jön egy kis szabadidő,de így nem éri meg. Ha amúgy is azt mondja,hogy ha nem tetszik,nem kell jönni,akkor meg tényleg ne menjetek. Nekem nem úgy tűnik,hogy annyira szeretné azt a gyereket,hogy belepusztulna,ha nem vigyázhat rá. Ha nagyon akar, menjen át hozzátok,ha tud viselkedni,de nem tenném ki ilyesminek a gyereket. Mit fogsz csinálni később,mikor elkezd mászkálni és kiszámíthatatlan lesz a mozgása, még egy figyelmes,szerető szülő mellett is történnek balesetek, nem hogy egy ilyet rohadt dög felügyeletével.
2011. dec. 17. 16:34
 17/36 A kérdező kommentje:

Igenigen...akárhogy csűröm csavarom, az lesz a vége, hogy nem megyünk, legalábbis én meg a gyerek nem. A párom ő mehet ha szertne.

Ezer dologban nézett már levegőnek, ezer dologban legyintett rám, mindig neki kell, hogy igaza legyen, mert ha nem úgy van, akkor jön az érzelmi zsarolás. (pl. ő adja férjem fizuját, mert családi a vállalkozás, és ha valamiben nem ad neki igazat a férjem, akkor nem ad neki fizetést.) Röhej.

Most aztán tényleg betelt a pohár.

2011. dec. 17. 16:45
 18/36 anonim ***** válasza:
68%
Mi az,hogy nem ad fizetést,ha nem nyaljátok a fenekét? Törvényesen ilyet nem tehet. Nem nyalizásért,hanem munkáért kapj párod a pénzt,ezt aztán végképp ne hagyjátok.
2011. dec. 17. 16:51
 19/36 anonim ***** válasza:
71%
én nem csinálnék balhét, de soha többet nem hagynám neki ott a gyereket, csak úgy láthatná, ha én is ott vagyok
2011. dec. 17. 17:06
 20/36 anonim ***** válasza:
38%

Súgok egy édes titkot !

Minden após , anyós , apuka , anyuka azt gondolja , hogy mindent jobban tud mint a gyereke , menye , veje .

2011. dec. 17. 18:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!