Lányok! Leginkább a Ti segítségetekre lenne szükségem. Mitévő legyek?
Nem fér a fejembe, hogy minek lájkolgatsz, ha egyszer tudod, hogy annak ez a következménye? Ha annyira békében szeretnél éni a pároddal, akko rmeghoznád ezt az "áldozatot". Ha te ennyire sem vagy képes, akkor miért várod el, hogy ő húnyjon szemet afölött, ami őt roppant módon idegesíti?
Mellesleg ez a lájkolgatás annyira gáz... 1-1 kommentet oké, ami hasznos, érdekes, vicces, miegymás, nade férfiként egy nőről készült képet? Úgy, hogy van barátnőd? Annyira szánni való...
Milyen képeket posztolnak ezek a barátok, amiket like-olsz?
Cuki kiskacsák, vicces feliratok vagy saját maguk?
Szánalmas,ha valaki egy like-on megsértődik, megérdemlik az ilyen nők, hogy ne legyen párjuk. Én is nő vagyok, de nekem ez eszembe sem jutna. Azt lájkol, akit és amit akar. Ez az ő dolga. És felőlem nélkülem is mehet akárhová.
Egyesek komolyan elképesztőek. Nem csodálkozom a sok előítéleten a nőkkel szemben...
Nézd, szerintem meg lehet érteni, hogy miért sértődik meg. Az a baj a like-kal, hogy mindenki máshogy értelmezi.
Ha egy videót vagy vicces képet like-ol valaki, az azt jelenti, hogy tetszik neki, nem kell hozzá komment. De ha valakinek szexis képet tesz ki magáról - nem tudom, hogy itt ez a helyzet-e - és én like-olom, komment nélkül - mert írhatom, hogy jaj, de jó itt a hajad, ez mikor történt, stb. - de csak úgy magában egy like az a tetszés. Lehet, hogy a barátnő is így érti, hogy konkrétan szexis képekre mondod, hogy tetszik. És gondolom, nem a tapéta tetszik.
Szia!
Én lányként azt mondom, hogy nem normális. Az tényleg jó ötlet, hogy vidd egyszer magaddal. Persze, ha nem olyan mint én, hogy szereti a focit, rallyt, F1-et.:) Mert akkor nem biztos, hogy megunná.Sőt.. :D
19L
1. bár nem nekem döntenem helyetted, de ez egy beteg kapcsolat
2. nálam a facebook profilal rendelkezés már kizáró ok egy pasinál - beteg egy világ ez, ahol a másik magánéltét lájkolgatjuk össze-vissza mint egy unatkozó kisiskolás. Jessus :/ Épp eszű férfi/nő nem másokon csámcsog.
3. ne sírjon a szád! Te ezt érdemled, mert ezt választottad!
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!