Segítségetekre lenne szükségem. Télapó alkalmából szeretném valami szexi ruhával meglepni a párom, de a testalkatom miatt kicsit tartok tőle, szerintetek ilyen alakra ilyen ruha jó lenne vagy inkább felejtsem el?
2011. dec. 4. 12:46
1/6 anonim válasza:
Hát figyelj, szerintem mindegyik nagyon nevetséges. Mármint én úgy gondolom, ez már a bohóckodás kategória, ha valami nem mikulásos, de csinos, szexi fehérneművel lepnéd meg, annak lehet, hogy jobban örülne.
2/6 anonim válasza:
Az első 2 ok, de a 3.-at inkább hanyagold.
3/6 A kérdező kommentje:
egy átlagos fehérneműnek nincs télapó hangulata
2011. dec. 4. 12:50
4/6 anonim válasza:
Az első kettő nagyon cuki :) szerintem értékelné. Gondolom, ha pálcikalánnyal akarna lenni, akkor nem te lennél a párja, úgyhogy emiatt ne aggódj.
5/6 anonim válasza:
Elöször is : nagyon jó ez az alkat hidd el :) formás, van cici, csipő, fenék,és ha minden igaz egy szép arc hozzá :)
Másrészt: Ha nem akarod az egyszerű, sima sexifehérneműt, és mindenképp az ünnepieshez ragaszkodsz, én azt ajánlom,hogy nézz szét a boltokban, neten: van olyan, ami sexi és van rajta szőrme :) azt meg minden alkalommal feltudod venni :) és az ünnepekre is jó:D
6/6 anonim válasza:
A második szuper, azt vedd meg, a pasid meg fog enni, főleg ha jó nagy cicid van! :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!