Romantikus vacsorán mit hogyan? Milyen smink a szexi milyen ruha? Mi nem tulzás? Tippek?
19éves csajszi vagyok, a barátommal 7főn leszünk fél évesek de holnap este megyünk el megünnepelni egy étterembe egy kettesben eltöltött vacsit szeretnénk.
Megbeszéltük hogy nem öltözünk ki nagyon rakta sötét farmer lesz ing meg egy zakó és egy fehér cipő.
Nos én szeretnék csinos-szexi és nőies lenni, farmer miniszoknya, magassarkú, harisnya és egy fekete V nyakú pulcsi jó? Milyen legyen a sminkem, mi a szép? hol a határ? barna a szemem és a hajam is enyhe vörössel
nem akarom túlöltözni, nem divatbemutató meg nem is amerikai filmes vacsi :D nem akarom h kellemetlenül érezze magát. De szeretnék nem hétköznapi-farmeros polos lenni
Képek is jöhetnek
Szerintem teljesen jó. Mondjuk én se bírom a szoknyákat, szerintem is jobb lenne hosszú csőfarmer. :)
Smink:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!