Meghívott a barátom a ballagására. Mennyire kell kiöltözni? Nagyon jól kell kinéznem:D Valamilyen ruha (elegáns, de szexi. ) +magassarkú? Vagy az sok lenne? Ha tudtok küldjetek linket is lécci!
Szerintem ne is öltözz túl, ne tűnj ki túlságosan mindenki közül, de azért legyél csinos és szexi, hogy lássa hogy kedveskedsz neki :)
ötlet: 1.nadrág magassarkúval, valami elegáns felsővel, 2.ruha (n e túlságosan rövid) magassarkú szandállal :)
remélem segítettem :)
Én magas derekú fekete szűk, térd felé érő szoknyát vettem fehér rövid ujjú inggel meg egy magassarkú + kiegészítők.
Csak bókokat kaptam. :]
Szerintem nem kell túlparáznod meg túlöltöznöd sem, de bevetheted a 'kis feketét' is azzal tuti nem fogsz mellélőni :D
ne öltözz közönségesen, különben nem csak magadat, de a barátodat is beégeted.
a kevesebb több.
egy ízléses fekete szoknya, csinos blúz, méréskelt cici-és combvillantás.
irányadónak itt ez a ruha: [link]
ha csak ennyi látszik ki belőle, mind mellnél, mind a lábnál, akkor csinos leszel, de mégsem közönséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!