Lányok! Leginkább a Ti segítségetekre lenne szükségem. Mitévő legyek?
Kifogtál egy igazi sárkányt, gratulálok, nem lehet könnyű vele.
Én nem kínlódnék a helyedben, nem nagyon hiszem, hogy a közeljövőben lecsillapodna. Ez már nem szerelem, hanem birtoklás, sőt, kisajátítás, én nő vagyok, de nem tudnék így élni, ahogy most te...
mibe kerülne nem likeolgatni minden p*csa képét?
nem vagyok sárkány tipus,de én is mérges lennék páromra..
MI A JÓ BÜDÖS FRANCÉRT KELL MÁS LÁNY KÉPEIT LÁJKOLNI??
A féltékenység csak azt jelenti,hogy túlzottan szeret.
És ha esetleg őt is vinnéd,amikor a barátaiddal találkozol?Nem hiszem,hogy fájna.
Jobban éreztesd,hogy szereted.
Szerintem sem normális, amit csinál. Nekem nagyon égne a pofim, ha így megkeseríteném a barátom életét (akit amúgy becsülnöm kellene). Én a helyedben otthagynám. Milyen közös élet lenne ebből? A gyerekeidnek azt hiszem, nem ilyen jövőbeli édesanyát képzelsz el.
23/L
Az pedig, hogy vidd őt is, ha a barátaiddal találkozol...na az vicces tanács:) Vagy én vagyok túl normális, vagy a legtöbb nő/lány kisajátítós-társfüggős típus.
23/L
3. vagyok
Pont olyan vagy,mint az exem.Sosem bírta ki,hogy azzal a 10 'baátjával',akik lányok meg persze X fiú (de az nem lényeg) ne beszéljen min. heti 2X és persze mindig lájkolt.
És képzeld.. idegesített.
5-6. kommentelő és kérdező: Ha nem együtt mentek a barátaitokkal való találkákra,akkor az úgy is vehető,hogy szégyellitek a párotok?nem? DE.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!