Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy kezdened az "uj" eleted?...

Hogy kezdened az "uj" eleted? Mivel alapoznad meg/toltened ki a mindennapjaid?

Figyelt kérdés
Kulfoldre koltoztem, 1-2evig most az a dolgom, hogy tanuljam a nyelvet, ami szamomra meg teljesen ismeretlen, munka szuneteltetve. Majd beadom a jelentkezesem egy itteni orvosira. Mindent ujra szeretnek kezdeni, elkezdek sportolni, kozben tanulok egy masik nyelvet is majd. Probalom elfelejteni az otthoni eletem. De varok meg ertelmes otleteket.
2011. dec. 14. 09:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
76%
Biztos sz.ar otthoni életed lehetett, ha 1-2 évig meló nélkül csak tanulnod kell külföldön:D
2011. dec. 14. 09:51
 2/13 anonim ***** válasza:

Ismerkednék a környezetemmel. Látnivalók,szomszédok,közeli boltok. A szokásokat is próbálnám megismerni,ha átvenni nem is,de lassan megszokni. Megnézni a közelebbi nevezetességeket.Kinézni egy szép parkot,vagy csendesebb helyeket,ahol lehet sétálgatni.

Ami még jöhet: Ha vannak kedvenc ételeid,ruháid stb. megkeresheted azok lelőhelyét :) Kipróbálhatsz új dolgokat,ott rengeteg élménybe lehet részed. Tudsz tájékozódni mikor,hol és milyen sportolási lehetőségek vannak. Nem tudom hova költöztél és milyen nyelvet tanulnál,de most már egyre több a szuper nyelvsuli azoknak,akik az adott ország nyelvét szeretnék megtanulni.Szerintem itt könnyebben boldogulnál,bár nem tudom az árak hogy is mozognak... Addig is próbáld meg elfoglalni magadat a kedvenc tevékenységeiddel. Most a felfedezésen legyen a hangsúly és csak szépen,lassan,fokozatosan :) Hamar új barátokra teszel majd szert ;) Sok sikert és boldogságot az új életedhez!

2011. dec. 14. 09:51
 3/13 anonim ***** válasza:
Bitos a kérdező a lottónyertes :))))
2011. dec. 14. 10:08
 4/13 anonim ***** válasza:
*Biztos.
2011. dec. 14. 10:08
 5/13 A kérdező kommentje:
Nem lottonyertes vagyok, a szuleim tamogatnak, akiknek nincs idejuk a gyakorin irogatni, legalabbis az elmult x evtizedben nem volt, mert azon dolgoztak, hogy most mi felhotlenul elhessunk..
2011. dec. 14. 11:06
 6/13 A kérdező kommentje:
Mellesleg itthon volt jol fizeto allasom,nem mindenki ezert megy el,nem csak a munkabol all az elet. En itthon is megalltam e teren a helyem.
2011. dec. 14. 11:12
 7/13 anonim ***** válasza:

"Probalom elfelejteni az otthoni eletem."

Akkor felejtsd el a szülőket, akik azért kerestek sokat, mert nem értek rá ilyen idiótáknak váloszolgatni itt a gyakorin...

Rendkívül bunkó kommentjeid miatt írtam ezt.

2011. dec. 14. 11:37
 8/13 A kérdező kommentje:
:) Istenem...csak mosolyogni tudok. Ezek nem bunko kommentek,targyilagosak. Termeszetesen nem a szuleim akarom elfelejteni, gondoltam ez evidens, de ugy latszik nem. Nyilvan majd tamogatnak mindenben,ha el akarom oket felejteni...teljesen logikus. Lehet nem irtam egyertelmuen, de a szulok,ha bele is tartoznak az ember eletebe,egyertelmu,hogy oket sose lehet elfelejteni.
2011. dec. 14. 11:40
 9/13 A kérdező kommentje:
De most majd erkezik vagy 10 valasz arra vonatkozoan,hogy milyenek a kommentjeim. Nem ez volt a kerdes! Aki nem tud hozza ertelmesen hozzaszolni,marpedig az elso nem tudott,es az se aki azt irta nyilvan lottonyertes vagyok, az legalabb ne egesse le magat, es ne irjon semmit.
2011. dec. 14. 11:41
 10/13 A kérdező kommentje:
-hozza
2011. dec. 14. 11:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!