Hogy kezdened az "uj" eleted? Mivel alapoznad meg/toltened ki a mindennapjaid?
Ismerkednék a környezetemmel. Látnivalók,szomszédok,közeli boltok. A szokásokat is próbálnám megismerni,ha átvenni nem is,de lassan megszokni. Megnézni a közelebbi nevezetességeket.Kinézni egy szép parkot,vagy csendesebb helyeket,ahol lehet sétálgatni.
Ami még jöhet: Ha vannak kedvenc ételeid,ruháid stb. megkeresheted azok lelőhelyét :) Kipróbálhatsz új dolgokat,ott rengeteg élménybe lehet részed. Tudsz tájékozódni mikor,hol és milyen sportolási lehetőségek vannak. Nem tudom hova költöztél és milyen nyelvet tanulnál,de most már egyre több a szuper nyelvsuli azoknak,akik az adott ország nyelvét szeretnék megtanulni.Szerintem itt könnyebben boldogulnál,bár nem tudom az árak hogy is mozognak... Addig is próbáld meg elfoglalni magadat a kedvenc tevékenységeiddel. Most a felfedezésen legyen a hangsúly és csak szépen,lassan,fokozatosan :) Hamar új barátokra teszel majd szert ;) Sok sikert és boldogságot az új életedhez!
"Probalom elfelejteni az otthoni eletem."
Akkor felejtsd el a szülőket, akik azért kerestek sokat, mert nem értek rá ilyen idiótáknak váloszolgatni itt a gyakorin...
Rendkívül bunkó kommentjeid miatt írtam ezt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!