Hogy kezdened az "uj" eleted? Mivel alapoznad meg/toltened ki a mindennapjaid?
Figyelt kérdés
Kulfoldre koltoztem, 1-2evig most az a dolgom, hogy tanuljam a nyelvet, ami szamomra meg teljesen ismeretlen, munka szuneteltetve. Majd beadom a jelentkezesem egy itteni orvosira. Mindent ujra szeretnek kezdeni, elkezdek sportolni, kozben tanulok egy masik nyelvet is majd. Probalom elfelejteni az otthoni eletem. De varok meg ertelmes otleteket.2011. dec. 14. 09:31
11/13 anonim válasza:
Mi történt,hogy új életet szeretnél kezdeni?
12/13 A kérdező kommentje:
A kerdes szempontjabol lenyegtelen. Valamint nem szeretnem leirni, mert 1. Senki nem tudna jo tanacsot adni. 2. En nem nyugszom meg,ha kiirom magambol. 3. Nem akarom, hogy valaki felismerjen, mert nem egy egyszeru sztori.
2011. dec. 14. 16:08
13/13 anonim válasza:
oké,értettem:) csak kíváncsi voltam..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!