Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az olyan...

Mi a véleményetek az olyan férjről, aki nem tartja el a családját?

Figyelt kérdés
Ma néztem a Házon Kívült,azt hiszem utoljára. Volt ott egy család,akit pár hete kilakoltattak,azt is mutatta a műsor. Sokan segítettek nekik,pénzt adtak,élelmiszert stb. És ebben a műsorban az apa kijelentette,hogy nem megy állami helyre dolgozni,mert ott nevetségesen keveset fizetnek. Milyen dolog az,hogy az apa hagyja,hogy kilakoltassák három gyerekkel,mert ő nem hajlandó annyiért dolgozni? Milyen apa az ilyen? Inkább otthon ül és várja a sült galambot (amit meg is kapott).
2011. dec. 14. 00:00
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
Tudod 10-es, ugyanerre gondoltam. Biztosan lehetne számtalan olyan családot is találni, aki tényleg próbál kimászni a carból. Én nem szívesen szerepelnék egy ilyen műsorban és amikor a férjem munkanélküli volt sem hiszem, hogy rá tudtak volna beszélni. Akkor mindketten munkát kerestünk (hiába voltam főállású anya) amelyikünk előbb talál, az megy dolgozni alapon. Nagy családosok vagyunk, bizony a munkanélküli hónapok alatt nem tudtuk fizetni a kölcsönöket. Viszont a férjem, mindent megtett, hogy dolgozhasson. Most sokkal kevesebbért dolgozik, mint amennyit az előző munkahelyén keresett. Viszont elég arra, hogy havonta részletben fizessünk a végrehajtóknak. Másra nem is elég. Napról napra élünk. Mivel idén több mint egy hónapot kórházban voltam, és a férjem, hogy ellássa a gyerekeket táppénzre kényszerült (szabadságot ugye nem adtak)így elestünk az év végi jutalomtól is. Ennyire szegény karácsonyunk még nem volt, mint az idei lesz. Viszont van fedél a fejünk felett és itt vannak velünk a világ legdrágább kincsei a gyerekeink. Sőt a környezetünkben vannak akik amikor megtudták, hogy férjem karácsonyra semmit nem kapott, felajánlották, hogy segítenek. Pedig valahol, igen a mi hibánk, hogy ilyen helyzetbe kerültünk. Viszont ma már könnyű okosnak lenni.
2011. dec. 14. 06:17
 12/36 anonim ***** válasza:
100%
Engem is nagyon felháborított!! Én 40 ezerért részmunkaidőzöm tanulás mellett, anyukám havi 90 ezerért dolgozik napi 8 órában! Állami hivatalban!! Most akkor hagyjuk ott, és menjünk a híd alá? Nem sajnálni valók, hanem jól megrugdosnám mindkettőt, hogy térjenek már észhez.
2011. dec. 14. 07:25
 13/36 anonim ***** válasza:
100%

Én is nagyon kiakadtam rajta. Hogy lehet valaki ennyire pofátlan? Most akkor mit akarnak, hogy azok segítsenek rajtuk, akik szintén nevetségesen kevésért dolgoznak? Ha más kap csak annyit, az nem szánalmas, de ha ő, akkor igen?

Másrészt meg nem tudom, hogy mit gondoltak, mikor úgy vállaltak harmadik gyereket, hogy már hónapok óta nem tudták fizetni a hitelt. De komolyan, normális ember átlátja, hogy el fogják venni a házat, nem kéne még szülni.

2011. dec. 14. 08:23
 14/36 anonim ***** válasza:
100%

Még szerencse, hogy elaludtam már előtte, mert tuti annyira felkaptam volna a vizet, hogy nem lett volna alvás. Mondjam azt, hogy remélem, több segítséget nem kapnak? Szegény gyerekeik...

nekem lelkiismeretfurdalásom van amiatt, hogy kénytelen voltam a veszélyes munkahely miatt kiíratni magam (vagyis kiírtak, pont) pár hónapja a terhességem elején, ők meg x gyerek mellett ilyen felelőtlenek tudnak lenni?

Na tőlük kéne elvenni a gyerekeket, őket meg szépen kipenderítani a híd alá...

2011. dec. 14. 08:29
 15/36 anonim ***** válasza:
100%
Ez már a pofátlanság teteje. Komolyan nem értem, hogy mit képzelnek ezek. Nem láttam a riportot, de úgy kiváncsiságból most már megnézném. Az adakozók helyében meg szépen visszavinnék mindent, és odaadnám annak, aki meg is érdemli.
2011. dec. 14. 09:10
 16/36 anonim ***** válasza:
79%
14. vagyok: megnéztem a riportot. Szerencse, hogy a pénzügyi szakértő is kioktatta őket.
2011. dec. 14. 09:25
 17/36 anonim ***** válasza:
76%

[link]

itt a link.

2011. dec. 14. 09:26
 18/36 anonim ***** válasza:
76%
azért az arcára volt írva a véleménye a tanácsadónak.
2011. dec. 14. 09:28
 19/36 anonim ***** válasza:
100%
az ilyen nem apa, nem férj és legkevésbé sem férfi az én szememben....
2011. dec. 14. 09:40
 20/36 anonim ***** válasza:
100%
Nekem lesülne a pofám, hogy médiában kolduljak, és még nyíltan el is mondjam, hogy azért nincs munkám, mert nem akarok annyi pénzért dolgozni.
2011. dec. 14. 09:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!