Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Folyamatosan fikázza a családj...

Folyamatosan fikázza a családját, de azt elvárja, hogy náluk karácsonyozzunk?

Figyelt kérdés
Amióta együtt vagyok a párommal(1,5 éve), azóta folyamatosan szídja őket. Soha egyetlen egy jó szót nem mondott róluk. Elmondta, hogy kigúnyolják őt, megalázzák, milyen gusztustalan apja van, egy sz@rrágó öccse(szó szerint így mondta), egy buta, ronda, ostoba, szerencsétlen huga. Egy gerinctelen nagybátyja. És még nem írtam le mindent, mert arra a fél napom rámenne. Nem ismerem a családját, bemutatott nekik, egyszer-kétszer voltam náluk. Kiderült, hogy nem ilyen lányt szántak a barátomnak, hanem egy gazdagabbat. Állítólag folyamatosan a kapcsolatunkon csámcsognak. Egyszer eljött a nagybátyja hozzánk, és látta milyen házban élünk. Jelenleg nincs sok pénzünk, sőt...de a házunk szép, rendezett, tiszta. Nagy kertünk van, szép autó. Nem nagyzolásból írom, mert sajnos tényleg elfogyott a szüleim pénze, ezt a házat még a "jobb időknek" köszönhetik. Mi anyuék háza mellett bérlünk egy lakást. Másnap a nagybátyja azt mondta, hogy én úgy sem fogok sokáig megmaradni mellette, mert aki ilyen környezetben élt, az hozzá van szokva a jómódhoz, és meg fogom unni a nincstelenséget. Este mondta a párom, hogy reméli a szentestét az apjáékkal töltjük. Én meg finoman közöltem vele, hogy nem várhatja el tőlem, hogy jópofizzak, meg velük vacsorázzak, amikor tudom mi a véleményük. Annyi rossz dolgot sulykolt belém a párom, hogy képtelen lennék átmenni karácsonyozni. Erre tisztára kiakadt, azóta nem beszél velem. Mit csináljak most? Tanácstalan vagyok.
2011. dec. 1. 11:44
1 2
 1/12 bánomisén ***** válasza:
100%
Én átmennék, már csak azért is, hogy lecsekkoljam, tényleg úgy van-e minden, ahogy a párom mondja. Ha igen, többet nem mennék, akkor sem, ha karácsony van, akkor sem, ha nincs.
2011. dec. 1. 11:50
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Mit akarsz Te egy ilyen pasitól? Aki a saját családjáról így beszél, aki szerint minden rokona egy utolsó sz.r attól mit vársz? Azt, hogy a legkisebb nézeteltérésnél nem fog téged is anyázni?

Mit tennék a helyedbe?

Átmennék karácsonyozni, és a saját szememmel nézném meg, hogy azok az "átkozottak" tényleg olyan rosszak -e vagy csak párom paranoiás.

2011. dec. 1. 11:52
 3/12 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy előttem teszik a szépet. Ezért nem tudom mi tévő legyek. Próbáltam már azt, hogy én kértem meg a páromat, menjünk át ketten az apjához, még tavaly. Erre ő kiakadt, hogy minek akarok átmenni, ne játsszak itt békítősdit, mert nincs értelme. Ezért nem értem a kiborulását...
2011. dec. 1. 11:53
 4/12 A kérdező kommentje:
Velem iszonyat módon kedves, soha nem hagyta el egyetlen egy csúnya szó a száját. Kicsit régimódi, a nagyszülei nevelték. Apja eldobta magától kiskorában, mert új családot akart. Az apaság nála kimerült heti 1-2 látogatásban. anyját már fel sem ismeri az utcán.
2011. dec. 1. 11:55
 5/12 anonim ***** válasza:
85%
Elmennék, és megnézném, mi sül ki belőle... Azt nem értettem csak, hogy először gazdagabbat szerettek volna, utána meg túl gazdag lettél?
2011. dec. 1. 12:34
 6/12 A kérdező kommentje:
Amíg nem tudták hol laktam, addig volt a mániájuk ez a gazdagabb dolog.
2011. dec. 1. 12:37
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehet a párod okkal utálja őket.Ki tudja mit tettek vele gyerek korában.Valószínű megvan az oka hogy miért utálja őket , több hasonló embert ismerek akik utálják a családjukat és mind jogosan!
2011. dec. 1. 12:39
 8/12 anonim ***** válasza:
76%

Már értem. Ha van sapka, az a baj, ha nincs, az is baj.....

Úgyse lesz jó nekik semmi.... Sajnos, ez van. Ne is agyalj rajtuk. menj el, párod ne sértődjön meg, te megtetted.... De azt azért kérdezd meg, hogy múltkor még utolsó akárkiknek is elmondta őket, most meg menni akar.... Hogy is van ez?

2011. dec. 1. 12:45
 9/12 A kérdező kommentje:

Ma 12:45

Na látod, én is ezt kérdem. Hogy is van ez? Ugyanis én sem értem. Beszélni meg nem lehet vele. Komolyan mondom 29 éves létére, mint egy óvodás. Én mindenben mellette vagyok, de ez azért sok.

2011. dec. 1. 12:47
 10/12 A kérdező kommentje:
Igen, okkal utálja, amit meg is értek. De akkor miért akar minden áron velük vacsorázni?
2011. dec. 1. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!