Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Folyamatosan fikázza a családj...

Folyamatosan fikázza a családját, de azt elvárja, hogy náluk karácsonyozzunk?

Figyelt kérdés
Amióta együtt vagyok a párommal(1,5 éve), azóta folyamatosan szídja őket. Soha egyetlen egy jó szót nem mondott róluk. Elmondta, hogy kigúnyolják őt, megalázzák, milyen gusztustalan apja van, egy sz@rrágó öccse(szó szerint így mondta), egy buta, ronda, ostoba, szerencsétlen huga. Egy gerinctelen nagybátyja. És még nem írtam le mindent, mert arra a fél napom rámenne. Nem ismerem a családját, bemutatott nekik, egyszer-kétszer voltam náluk. Kiderült, hogy nem ilyen lányt szántak a barátomnak, hanem egy gazdagabbat. Állítólag folyamatosan a kapcsolatunkon csámcsognak. Egyszer eljött a nagybátyja hozzánk, és látta milyen házban élünk. Jelenleg nincs sok pénzünk, sőt...de a házunk szép, rendezett, tiszta. Nagy kertünk van, szép autó. Nem nagyzolásból írom, mert sajnos tényleg elfogyott a szüleim pénze, ezt a házat még a "jobb időknek" köszönhetik. Mi anyuék háza mellett bérlünk egy lakást. Másnap a nagybátyja azt mondta, hogy én úgy sem fogok sokáig megmaradni mellette, mert aki ilyen környezetben élt, az hozzá van szokva a jómódhoz, és meg fogom unni a nincstelenséget. Este mondta a párom, hogy reméli a szentestét az apjáékkal töltjük. Én meg finoman közöltem vele, hogy nem várhatja el tőlem, hogy jópofizzak, meg velük vacsorázzak, amikor tudom mi a véleményük. Annyi rossz dolgot sulykolt belém a párom, hogy képtelen lennék átmenni karácsonyozni. Erre tisztára kiakadt, azóta nem beszél velem. Mit csináljak most? Tanácstalan vagyok.
2011. dec. 1. 11:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Az én barátom is szörnyű kapcsolatban van az anyjával, nincs kedvem leírni, de neki jóval több oka van, mint nálatok. Mégis mindig ott karácsonyozunk. Ez a szeretet ünnepe, szerintem ilyenkor próbálnak adni még egy esélyt, reménykednek hogy egyszer csak jobb lesz. Hidd el a párodnak sem könnyű ez, állj mellette.
2011. dec. 1. 13:40
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy azt mondta: "remélem, a szentestét az apáDédékkal töltjük?"
2011. dec. 3. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!