Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerinted normális ez? Mint...

Szerinted normális ez? Mint szülő mit szólnál hozzá?

Figyelt kérdés

Kezdem ott hogy 15 éves lány vagyok. Nem szeretem a rózsaszínt, nem szeretem a túl csajos dolgokat, nem is vágyok rá. Sokat szeretek hülyéskedni, ha kell komoly vagyok. Nos, szüleim elváltak ez lehet ennek is köszönhető. Anyuval élek, de nem kérdeztem meg mit szól hozzá, hogy a lánya "ilyen". Anyu szeretne olyan csajosnak látni de nem megy, rock felé húz a szívem és tényleg nem abban a rózsaszín álomvilágban élek mint sokan:/

És hogy az új szót használjam rájuk hiperpigmentáltakat sem szeretem (ez enyhe kifejezés)... Jobbik párti vagyok.

És úgy érzem nem fogok változni már. Írok pár példát mit szoktam hallgatni: Rammstein, Titkolt Ellenállás, Kárpátia, Ossian, Road, Kalapács, Tankcsapda, Akela és így tovább.

Mit szólnál hozzá mint szülő?

Elnézést, ha rossz kategóriába írtam.

Válaszokat előre is köszönöm:)

2011. dec. 13. 15:39
1 2 3 4 5
 41/42 A kérdező kommentje:

ma 16:59

Hát sokan azt hiszik hogy jó világ van, sokaknak mindent megvesznek, sokak hisznek mindent szépnek, nekem nem sikerül csak azt ami van, tudom nem a legfényesebb az anyagi helyzetünk. Hát és elég kicsin rájöttem hogy minden véget ér, eléggé el tudom fogadni ezt a tényt bár rossz de élet rendje, és sokan csak magukkal foglalkoznak, az nem érdekli mi van mással, szívesen segítek stb. hát kb ennyit takar az álomvilág nálam:)

2012. jan. 31. 17:09
 42/42 A kérdező kommentje:
egy szóval nem mondom annak érzem magam, csak éppen undorodom attól a színtől, nem szimpatikus és ennyi :)
2012. jan. 31. 17:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!