Szerinted normális ez? Mint szülő mit szólnál hozzá?
Kezdem ott hogy 15 éves lány vagyok. Nem szeretem a rózsaszínt, nem szeretem a túl csajos dolgokat, nem is vágyok rá. Sokat szeretek hülyéskedni, ha kell komoly vagyok. Nos, szüleim elváltak ez lehet ennek is köszönhető. Anyuval élek, de nem kérdeztem meg mit szól hozzá, hogy a lánya "ilyen". Anyu szeretne olyan csajosnak látni de nem megy, rock felé húz a szívem és tényleg nem abban a rózsaszín álomvilágban élek mint sokan:/
És hogy az új szót használjam rájuk hiperpigmentáltakat sem szeretem (ez enyhe kifejezés)... Jobbik párti vagyok.
És úgy érzem nem fogok változni már. Írok pár példát mit szoktam hallgatni: Rammstein, Titkolt Ellenállás, Kárpátia, Ossian, Road, Kalapács, Tankcsapda, Akela és így tovább.
Mit szólnál hozzá mint szülő?
Elnézést, ha rossz kategóriába írtam.
Válaszokat előre is köszönöm:)
Hát én nem szülő vagyok, de én is jártam hasonló cipőben. A mai napig inkább a rockhoz és ehhez a világhoz húz a szívem, pár tény, hogy inkább az elegánsabb kategória :D viszont szüleim egyszerűen sosem engedték, hogy kibontakozzak. 16 éves koromig csak velük mehettem vásárolni és csak azt vették meg, amit ők kiválasztottak. Direkt nem vettek semmilyen fekete cuccot. Smink terén sem lehetett semmi egyáltalán. Egyszer hazaállítottam fekete körömlakkal, azt is elvették. Kifúrtam a fülemet, így most 2 lyuk van az egyiken, annyira kiakadtak, hogy milyen gusztustalan, meg minek az meg stb. Tehát nekem sajnos nem adatott meg az, hogy kiéljem a fiatalságom és a vágyaim.
Így csak annyit tudok tanácsolni a többi szülőnek, hogy semmivel nem jobb, ha ilyen módon tiltják az ilyen dolgokat, mert most, hogy már nem tudnak megfogni csinálom ám azt, amit 16 évesen nem csinálhattam. Csak kérdés mi a jobb, egy kamaszt látni lázadni, vagy egy felnőtt dolgozó embert...
"Nos, szüleim elváltak ez lehet ennek is köszönhető."
Ne hibáztasd magad a szüleid válása miatt, hidd el, annak más oka volt.
Én is ilyen voltam mint Te (kivéve a jobbos beállítódás), és nem is változtam sokat, de Anyukám pl. megbékélt a dologgal, az érdekelte, hogy tanuljak/dolgozzak, és a bulikban ne csináljak hülyeségeket.
Majd később Neked is lesz igényed rá, hogy nőies legyél, és rá fogsz jönni, hogy a rózsaszín csajosság és az XL-es zenekaros póló között vannak átmenetek. :) Feketében is lehet pl. nőiesnek, csinosnak lenni.
Ha Anyukáddal mentek valahova, legyél rá tekintettel, és maradj a saját stílusodon belül, de azon belül valami csinosabbat vegyél fel, legalább pl. egy fekete feszülős felsőt, ne zenekaros pólót.
Köszönöm az eddigi válaszokat, persze nem rohangálok mindig feketében, de valahogy ha úgy van jobb abban lenni pl. itt faluban, persze suliban átlag, max terepmintás nadrág fekete póló és kész.:D
Hát ha nagyon muszáj ez a kiöltözés megteszem.:)
Jobbikkal tudom sok mindenkinek baja van, hát de a Fidesz se jobb, és Jobbik még bizonyíthat...Ha lesz valami:D
Szüleim válása miatt tudom nem vagyok hibás, hiszen voltam vagy 5 éves és mindketten akartak, de szerintem picit ez is közrejátszik hogy annyira nem élek "álom világban" :)
Ment a zöld kéz mindenkinek
"de szerintem picit ez is közrejátszik hogy annyira nem élek "álom világban"
Ezt hogy következtetted ki?
Jobbik párti...:D Ezt majd 18 éves korodban ráérsz eldönteni. :)
Szerintem pedig változni fogsz még. Nekem annyiféle stílusom volt...meg sem tudom számolni! :) 15 évesen még javában hippy voltam, aztán 16 évesen rocker, majd 17 évesen depis művészlélek. Aztán jött a vagány csaj.
Most már igaz nőci vagyok imádok minden dolgot, ami a nőiességgel kapcsolatos. (ne keverjük ezt a rózsaszín cicababákkal. Nem attól leszel csajos, hogy szereted a rózsaszínt)
Szerintem kár ezen még filózni, majd ha 25 évesen is ilyen leszel, akkor tedd ki ismét a kérdést. Addig még van 10 éved.
24/n
Köszönöm,hát tudom nem az de akkor sem persze ha kell felveszem de inkább fekete póló stb. :)
Csak épp anyu annyi ilyen cuccot venne, nekem meg annyira nem kell. Hát 11 éves se lehettem mikor megtetszett ez az egész nem tudom mikor változik ha változik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!