Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerinted normális ez? Mint...

Szerinted normális ez? Mint szülő mit szólnál hozzá?

Figyelt kérdés

Kezdem ott hogy 15 éves lány vagyok. Nem szeretem a rózsaszínt, nem szeretem a túl csajos dolgokat, nem is vágyok rá. Sokat szeretek hülyéskedni, ha kell komoly vagyok. Nos, szüleim elváltak ez lehet ennek is köszönhető. Anyuval élek, de nem kérdeztem meg mit szól hozzá, hogy a lánya "ilyen". Anyu szeretne olyan csajosnak látni de nem megy, rock felé húz a szívem és tényleg nem abban a rózsaszín álomvilágban élek mint sokan:/

És hogy az új szót használjam rájuk hiperpigmentáltakat sem szeretem (ez enyhe kifejezés)... Jobbik párti vagyok.

És úgy érzem nem fogok változni már. Írok pár példát mit szoktam hallgatni: Rammstein, Titkolt Ellenállás, Kárpátia, Ossian, Road, Kalapács, Tankcsapda, Akela és így tovább.

Mit szólnál hozzá mint szülő?

Elnézést, ha rossz kategóriába írtam.

Válaszokat előre is köszönöm:)

2011. dec. 13. 15:39
1 2 3 4 5
 21/42 Maidx14 válasza:
62%

A jobbiknak azért a cigánykérdésen kívül elég sok más programja van, amit át kéne nézned mielőtt kijelented, hogy bármelyik párt elszánt követője lennél, ráadásul Magyarországon sokkal több olyan probléma van, ami súlyosabb a cigánykérdésnél és a jobbik alkalmatlan lenne megoldani. 14 éves korom óta érdekel a politika, egy időben én is szerettem a jobbikot, de sajnos vagy nem sajnos rájöttem, hogy az a párt Morvai Krisztinával szinte önmagát és Magyarországot járatja le.

Mivel egy ember személyisége legjobban a tinédzserkorban bontakozik ki, megjelenik egy lázadó egyéniség is, ami ugyanúgy jelen van a "csajos" lányoknál, mint nálad, csak más formában. Ők hanyagsággal, dohányzással, ivással, pasizással, flegmasággal fejezik ezt ki.

Írásod és fogalmazásod alapján egy intelligens fiatal lánynak tűnsz, valószínű pár év kérdése és kinövöd ezt a stílust, ami ebben a korosztályban egyáltalán nem ciki. A lényeg az, hogy tanulj, legyenek barátaid, érezd jól magad abban a közegben és közösségben amiben vagy és ismerd a határokat.

Én 1,5-2 évig meccsekre jártam ki a B-középbe szurkolni, azóta joghallgató lettem és semmilyen következménye nem lett. A csapat meccseit azóta is megnézem, de már csak ritkán megyek ki a stadionba.

Ne aggódj, biztos vagyok benne, hogy így feketében is egy aranyos lány lehetsz.

(bocsi, ha nagyon hosszú lett)

2011. dec. 27. 02:31
 22/42 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én punkot nyomtam ennyi idősen. Az egyik srác, akivel nagyon jóba akartam lenni (barátilag..) kitett iwiwre egy zenét, Brigád volt. Meghallgattam és onnantól kezdve imádtam.

Addig se voltam egy csajos lány, utána még inkább hanyagoltam a rózsaszín dolgokat. Full hangerővel hallgattam mindenféle punk zenét. Utána olvasgattam dolgoknak, hogy alakult ki, első, második hullám, ilyenek. 16 voltam, amikor az akkori barátommal meg két barátnőmmel elmentünk a helyi punk fesztiválra, egy napra. Jól éreztem magam, bár akkor a tombolda része még kimaradt. :) A barátom hatására rapet kezdtem hallgatni, de megmaradt a punk is. A barátom dobott, akkor kiakadtam elég rendesen és brutál hárdkór zenével próbáltam magamat nyugtatni. Öltözködésben még mindig nem voltam csajos... ;Đ Aztán a következő punk feszten már pasi nélkül voltam, pont túl egy szakításon, hát én olyan k.rva jót még életemben nem buliztam. :D Pogoban eltört a lábujjam, és 15 centis kék foltokkal voltam tele. Voltam a következő évben is, de pasival.. és hát rohadt sz*r volt...

Aztán elkerültem az egyetemre 18 évesen.. Punkot hallgattam még midnig, de kezdtem megismerni a lágyabb zenéket is, egy két slágert is meghallgattam és néha discoba is elmentem, bár még mindig előnyben részesítettem a sörözőket.

Most 19 vagyok, lassan 20. Imádom a csajos ruhákat, a finom zenéket, épp úgy, mint a punkot meg a hárdkórt. :)

Alakulsz majd még és elhagyod ezeket a nagyon durva kiegészítőket is.. Egyszer beszéltem egy punk lánnyal, hogy hát én punknak vallom magam, de nem úgy öltözködöm, mert nincs pl pénzem bakancsra. Erre ő azt mondta, az nem számít, elég ha valaki a lelkében punk.

És én egy magassarkúban, csőtopban, kis miniszoknyában is punk vagyok, a lelkemben. :)

Viszont, ha koncertre megyek, akkor ugyanúgy szakadt és 'igénytelen' vagyok, mint a punk feszten voltam, akkor, anno. :)

2011. dec. 27. 10:04
 23/42 anonim ***** válasza:
10%
Nekem még nincs gyerekem, de nem örülnék neki, ha így öltözködne. mindenki szeretné a "kislányát" csinos ruhákba öltöztetni és szeretnék, hogy a rokonok, vagy bárki más körbe csodálja és azt mondja, h ez igen. a zenei ízlés más dolog. de ha már nő valaki akkor úgy is nézzen ki.
2011. dec. 27. 12:47
 24/42 A kérdező kommentje:

Tudom, van nagyobb baj is itt, de azért a rigók sem elhanyagolható probléma szerintem, jó a kormány hát ilyen adó olyan adó nincs pénz, tudom anyum 7 napból 7-et dolgozik. Hát előbb a gazdaságot kéne rendbe rakni, de azért ha már Magyarország akkor akkor ne a Magyar féljen kimenni a z utcára mert mikor mennek oda hozzá, van-e kés náluk stb.

- - - - - - - - - -

Hm, szép feszt. lehetett.:) hm..Rp(Rózsaszín Pitbull) is ment vagy az már nem?:D

- - - - - - - - - -

Hát kinek ez kinek az, bár én a túl színes öltözködést nem részesítem előnyben, de köszönöm, ha kell jó felveszem de általában ami fekete az jöhet szóba. Igen sokan mondják hogy "jaj de aranyos lennél ha sok színes ruhád lenne" háth nem tudom, ha valakinek nem tetszik ne nézzen rám nem vagyok papagáj..De igen néha elgondolkozok hogy jaj de jól is néz ki az a felső, nadrág valami, de felvenni nem szeretném, csak jól néz ki és ezt a dolgot már nem egyszer észrevettem:)

2011. dec. 27. 14:18
 25/42 anonim ***** válasza:
A fesztes vagyok. Voltak ők is. :D Jó volt ;)
2011. dec. 27. 19:54
 26/42 A kérdező kommentje:
Heh, és szereted is Őket vagy csak elmegy?:D
2011. dec. 27. 20:12
 27/42 anonim ***** válasza:
39%

Még nincs gyermekem,de ha ilyen lenne mint te,nagyon büszke lennék:)

A Jobbikból és speciel kiábrándultam,jelenleg inkább az anarchia felé hajlanék,de az biztos,hogy a következő szavazásra el sem megyek.Bármilyen pártot is választanak meg,úgyis a munkásréteg fogja megszívni a végén.

Az öltözködéseddel semmi baj,az a lényeg,hogy te jól érezd magad a bőrödben.Nem kötelező úgy öltözni és viselkedni mint egy plázapic*a.Sajnos manapság úgy is azokból van többség.Örülök,ha az utcán látok egy rockert vagy egy punkot,mert legalább tudom,hogy nem teljesen reménytelen a következő generáció.Csak így tovább:)

U.i:a színes bőrűeket én sem szeretem.25/N

2011. dec. 27. 20:33
 28/42 A kérdező kommentje:
Sok választás nincs, legalább valaki tudna itt kezdeni hát lehet, de azért nem mindegy meddig szívnak 1-2 év és jobb minden vagy esetleg 6-7 évet és minden rosszabb lesz.:)
2011. dec. 27. 20:56
 29/42 anonim ***** válasza:

Én 10 évesen kezdtem rockot hallgatni,11évesen már látszott az öltözködésemben is.12 évesen kaptam az első bakancsom.Utólag visszagondolva, abban a pár évben elég durván néztem ki.:D

Most nőiesebb vagyok,fekete felsőket,szoknyákat hordok és bakancsot.(Ez ugye sok embernek nem tetszik,volt olyan,hogy megjegyezték,hogy az a bakancs nem kéne mert egyébként jó a szerelésem.:D De nem szeretném lecserélni.)

Emlékszem,mikor elkezdődött nálam ez az egész,anyumnak nagyon nem tetszett,mindig mondta,hogy majd kifogom nőni.Mára teljesen megbékélt,még tetszik is neki ahogy kinézek.Persze a bakancs neki sem...:D

20L

2012. jan. 12. 21:03
 30/42 anonim ***** válasza:

Én azt gondolom, hogy semmi baj nincs ezzel, 15 éves vagy, majd fogsz változni. Ha a szülőd lennék sem hiszem, hogy problémáznék ilyesmi miatt, ha egyébként megbízható, értelmes gyermekem lennél, aki ismeri a határokat és csak óvatosan próbálja meg feszegetni azokat.

Amúgy ki szereti őket? Szerintem senki, csak kelletlenül elfogadja mindenki a tényt, hogy ez van és eztán méginkább ez lesz (sajnos).

2012. jan. 13. 09:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!