Szerinted normális ez? Mint szülő mit szólnál hozzá?
Kezdem ott hogy 15 éves lány vagyok. Nem szeretem a rózsaszínt, nem szeretem a túl csajos dolgokat, nem is vágyok rá. Sokat szeretek hülyéskedni, ha kell komoly vagyok. Nos, szüleim elváltak ez lehet ennek is köszönhető. Anyuval élek, de nem kérdeztem meg mit szól hozzá, hogy a lánya "ilyen". Anyu szeretne olyan csajosnak látni de nem megy, rock felé húz a szívem és tényleg nem abban a rózsaszín álomvilágban élek mint sokan:/
És hogy az új szót használjam rájuk hiperpigmentáltakat sem szeretem (ez enyhe kifejezés)... Jobbik párti vagyok.
És úgy érzem nem fogok változni már. Írok pár példát mit szoktam hallgatni: Rammstein, Titkolt Ellenállás, Kárpátia, Ossian, Road, Kalapács, Tankcsapda, Akela és így tovább.
Mit szólnál hozzá mint szülő?
Elnézést, ha rossz kategóriába írtam.
Válaszokat előre is köszönöm:)
köszi, mindenkinek.:)
Háát mondjuk igen de elég kevés mostanság aki rockot hallgat..Disco a "menő" :D
Ritkaság számba megy ha valaki 15-16 évesen rockot hallgat legalábbis én nem találkozok sokkal..
Rólam a Kurt Cobain pólót alig lehetett leszedni :) én is ilyen voltam, a bakancsot is addig hordtam, míg le nem rohadt a lábamról, agyonmásolt kazikat hallgattam a walkman-emen. 17-18 éves koromra ki is nőttem, most meg már évek óta színesen öltözködöm, és imádom a rózsaszínt, ruhában, lakásban, kiegészítőkben, mindenhogy.
Szerencsére fiam van, egy lánnyal én se tudnék mit kezdeni, de nem örülök neki, hogy Slipknot-ot hallgat. Bízom benne, hogy majd ő is kinövi
Jobbik párti vagy...
A korodnál fogva egészen biztos, hogy mélyen átlátod a hazai politikai életet, és nem csak annyit tudsz a Jobbikról, amit a haveroktól hallasz. (Meg 1-2 plakátról leolvasol.)
Elolvasva amit írtál, iszonyat hű de jófej, laza, belevaló csjnak tartod magad, és most megerősítést kérsz tőlünk.
Hát angyalom, ettől vagy igen csak gyerekes... Majd pár év múlva rájössz, hogy ezeket a tulajdonságokat le sem sz*rja a világ (max a veled egykorú tiniknek fontos.) A való életben teljesen más dolgok határozzák meg az embert.
Kedves utolsó, köszönöm hogy ennyire figyelsz, de mivel válás után találkozok apámmal 2 hetente tudok 1-2 dolgot, politika szinten, és töri tanárunk is van aki tanított és magyarázott.:)
Nem tartom magam (engedd meg hogy idézzek) "iszonyat hű de jófej, laza, belevaló csajnak", sőt megerősítést meg pláne nem kérek. Arra voltam kíváncsi hogy mi a véleményetek erről, ilyen vagyok erről nem tehetek.
De persze megy a zöld és köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!