Szemétség lejelszavazni a gépemet? (testvér probléma)
Figyelt kérdés
Van egy tesóm(17L),aki nem lakik velünk(Apuval él),de sokat jár ide haza.Már régebben elmondtam,hogy ne kapcsolja be a gépem szó nélkül,mert rajta van minden képem/filmem/zeném stb. + jelszavaim... bármi lenne a gépemmel,jó lenne tudni is róla.Meg fordult már elő olyan is,hogy turkált a cuccaim/mappáim/beszélgetéseim között. Régebben még csak-csak tiszteletbe tartotta a kérésemet,bár sűrűn értem haza úgy is,hogy bár le volt kapcsolva a gép,meleg volt.Innen levágtam,hogy be volt kapcsolva, de ma már pofátlanul...:/ Onnan tudom,hogy ha használta a gépem,mindig kilépett a facebookból,azt hitte,hogy nem veszem észre. Elegem van már abból,hogy le se sz.rja a kérésemet!:( Most tettem egy jelszót a gépre,olyan jelszót,ami tuti nem fog eszébe jutni.Szerintetek szemétség?2011. dec. 12. 16:55
21/21 anonim válasza:
Kérdező!: Most olvasom a nyolc évvel ezelőtt kiírt kérdésed, és ha nem haragszol Így utólag is válaszolok. Nézd kicsikém ebben igazad van, hogy nem szép dolog, hogy engedély nélkül használta a gépedet, na de mégis csak testvérek vagytok, és pont ebből kifolyólag jelszót tenni nem azt mondom, hogy szemétség, de na azért mégis...Testvérek közt ez nem kellene, hogy pofátlanság legyen. Na mindegy ma már 25 éves fejjel szerintem te is tudod, hogy a testvérek közötti rivalizálás már akkor 17 éves korban is már elég nagy gáz szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!