Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szemétség lejelszavazni a...

Szemétség lejelszavazni a gépemet? (testvér probléma)

Figyelt kérdés
Van egy tesóm(17L),aki nem lakik velünk(Apuval él),de sokat jár ide haza.Már régebben elmondtam,hogy ne kapcsolja be a gépem szó nélkül,mert rajta van minden képem/filmem/zeném stb. + jelszavaim... bármi lenne a gépemmel,jó lenne tudni is róla.Meg fordult már elő olyan is,hogy turkált a cuccaim/mappáim/beszélgetéseim között. Régebben még csak-csak tiszteletbe tartotta a kérésemet,bár sűrűn értem haza úgy is,hogy bár le volt kapcsolva a gép,meleg volt.Innen levágtam,hogy be volt kapcsolva, de ma már pofátlanul...:/ Onnan tudom,hogy ha használta a gépem,mindig kilépett a facebookból,azt hitte,hogy nem veszem észre. Elegem van már abból,hogy le se sz.rja a kérésemet!:( Most tettem egy jelszót a gépre,olyan jelszót,ami tuti nem fog eszébe jutni.Szerintetek szemétség?
2011. dec. 12. 16:55
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
88%

az a szemétség, hogy feltúrja a cuccaidat.

szerintem teljesen megérthető... bár ő lehet, hogy meg fog sértődni

2011. dec. 12. 16:58
 2/21 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem nem! Ha nem lakik veletek, akkor ne nálad gépzzen, vagy ha igen, annyit kitud nyögni hogy 'Oda mehetek a gépedhez egy órára?' Én nem tudom a gépem lejelszavazni, de mikor tesóm itthon van (dolgozik akkor nem) kiszoktam húzni a gépet, hogy ne tudjon gépezni, mert tesóm töltöget le minden sz*rságot, amire nekem semmi szükségem nincs, de lehet leszed vele egy csomó vírust, meg stb... 14/L
2011. dec. 12. 16:59
 3/21 bánomisén ***** válasza:
63%

Jól tetted. Ha nem ért a szép szóból, kénytelen vagy... Ha gépezni akar, akkor szóljon neked, majd bekapcsolod neki.

Én még a képernyővédőt is lejelszavaznám, akkor bekapcsolva is hagyhatod a gépet, amikor ott van, mégsem tudná használni.

2011. dec. 12. 17:02
 4/21 anonim ***** válasza:
65%
Mér nem csinálsz neki egy külön fiókot? Belehetne állítani, hogy abból ne lássa a cuccaidat.
2011. dec. 12. 17:03
 5/21 anonim ***** válasza:
96%

Nem az. Régebben unokahúgommal volt ilyen problémám. Letöltött minden sz*rt a gépemre én meg fogtam a fejem, hogy honnan van ennyi vírusom. Persze anyámék sosem hitték el, hogy ő szedi be a vírusokat, biztos én voltam....

Aztán tettem rá egy jelszót és elhúztam itthonról barátnőmhöz "csajbulira". A megállóig sem értem ki, már csörgött a telefonom, hogy jajj, mi a jelszó, stb stb. Nem adtam meg. Akkor jött az, hogy jó, akkor én sem kapcsolhatom be. 2 hétig nem ült ott unokahúgom és bebizonyítottam anyáméknak, hogy neki köszönhetően volt tele állandóan a számítógép vírusokkal.

Azóta unokahúgom is tudja mi a rend. Szerintem hagyd rajta a jelszót, és bárhogy is hisztizik, ne engedj neki.

2011. dec. 12. 17:03
 6/21 wartburg353s ***** válasza:
68%
Nem szemétség, jól tetted. Ha normálisan állt volna hozzá a dologhoz, nem kényszerültél volna erre. Talán most majd kicsit elgondolkodik.
2011. dec. 12. 17:06
 7/21 A kérdező kommentje:
van külön fiók,de mindig az enyémbe megy..ugyan miért?! Most tényleg elegem lett.. A cuccaimmal is ugyan ezt csinálja, kérdezés nélkül elveszi,használja,majd ahol épp lerakta,otthagyja és hazamegy! Nem szóltam,hogy kérdezés nélkül elvette,nem szóltam,hogy kérdezés nélkül használta (körömlakk,smink,hajvasaló pl.),de mikor azért már szólni mertem,hogy legalább tedd vissza a helyére,jön a sértődés.
2011. dec. 12. 17:14
 8/21 anonim ***** válasza:
30%

Á, az nem lehet, hiszen lány...

A lányok nem csinálnak ilyent.

Itt mindenki csak a pasikat szidja állandóan!

A lányok azok szentek.

(álszentek!)

2011. dec. 12. 18:01
 9/21 anonim ***** válasza:

Ha a tied akkor akár benzinnel is meglocsolhatod, aztán gyufu!!

23N

2011. dec. 12. 18:14
 10/21 anonim ***** válasza:
90%
Nem szemétség, de ha könnyen begurul és ilyenkor hajlamos kárt tenni dolgokban, akkor nem célravezető. Az én testvérem emiatt földhöz vágta a monitoromat, mert nem tudott játszani, pedig even volt valami netes játékban...
2011. dec. 12. 22:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!