Szemétség lejelszavazni a gépemet? (testvér probléma)
Soha nem értettem meg az ilyen testvéri "szeretetet". Neked hogy esne, ha nincs géped, szeretnél netezni - ott van a gép, nem űl előtted az öcséd/bátyád, de mégsem használhatod, mert az a f*szkalap lejelszózta...???
Ugye h. beb*sznád te is a monitort...??? - mert én pl. igen..:-/
Sokkal normálisabb megoldások is vannak - pl. két partíció, és külön-külön belépés mindkettőbe,.. így ha be is nyel valami vírust, vagy olyan fájljaid vannak - az neki azon a partíción amit használ meg sem jelenik...
cc. 20 perc megoldani...
Én a helyedbe már agyon ütöttem volna..
És nem szemétség.. én még a szobámat is zárnám..
ma 00:38 ...igen én vagyok a f.szkalap :)))))
igen lány vagyok,zavar? nem tudnám megoldani,ha bármi baja lenne a gépnek.Nem értek hozzá!Utána anyu csak engem cseszne le,hogy megint 5000 újratelepíttetni...
van gépe,csak nem nálunk..otthon van a kis gépecskéje.:)
Van külön fiók,de oda akkor sem volt hajlandó belépni,mikor az én fiókomon jelszó volt! :)
Sajnos a szobámat nem tudom zárni,nincs kulcsa! :(
00:38-as vagyok: ti tányleg képesek vagytok pénzt kiadni ua. a telepítésért??? :-o
5K-t?? :-o
Mik vannak....:-o
Úgy látszik, mégsincs válság... :-/
A szomszéd 5 éves Petike a két szép szemedért (+max.egy csomag ropiért megoldja sztm. ha gondod van...)
Tényleg, különben hogy tervezed így a jövődet?? - csak mert X munkahelyből v. sulikban X+N helyen alap informatikai tudás azért kell...
Most olvastam csak vissza a kérdést. Utolsó. Lepődj meg! Informatika szakos vagyok :D de ott nem tanulunk még ilyet. csak az alapszarokat. Exel stbstb.
Fiú vagy, téged a gépek érdekelnek, engem meg a sminkek meg a ruhák! :D Te telepítsd újra a géped, én kisminkelem magam. neee keverjük a szezont a fazonnal.nem sül ki belőle jó :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!