Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha egy elvalt...

Mit tegyek ha egy elvalt asszonnyt vettem el felesegul es a gyerekunk lett, de a elso hazssagombol a nagyobbik fiam ra eheskedett a felesegemre es lefekudt vele? Es terhes is lett most a fiam a sajat testverenek az apukaja?

Figyelt kérdés
Utanna mi is elvaltunk azota meg az anyukajank a ferje . En maradjak veluk vagy en koltozzek el?Elvegre a volt masodik felesegem most ki nekem hogy a gyerekem felesege is aki a gyerekem anyja is aki a fiam gyerekenk az anyja es a fiamnak is a mostoha anyja...viszont a fiam egyidben a sajat testverenek is a nagybatyja egyidoben jaj de bonyolult...?
2011. dec. 12. 16:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
75%
Hmm...már bocsánat a kérdésért, de ti cigányok vagytok?
2012. jún. 9. 14:55
 12/12 anonim ***** válasza:
szerintem nem ismerik mit jelent a terhesseg elleni vedekezes szo ez nem etnikai hovatartozas kerdese hanem kultura kerdese.
2012. okt. 2. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!