Mit tegyek ha egy elvalt asszonnyt vettem el felesegul es a gyerekunk lett, de a elso hazssagombol a nagyobbik fiam ra eheskedett a felesegemre es lefekudt vele? Es terhes is lett most a fiam a sajat testverenek az apukaja?
FAKE! HA MÉGSEM, AKKOR ITT A VÁLASZ.
Van az első házasságodból egy fiad. Feleségül vettél egy elvált nőt. Ezt a nőt a fiad teherbe ejtette.
Te annak a gyereknek a nagyapja vagy, mivel a fiad az apja. A második feleséged már az exed, mivel a fiaddal marad (legalábbis nagyon bízok benne, hogy nem fogsz egy ilyen .......-vel maradni.).
Az ebből a házasságodból született gyerek a Te gyereked és a fiad testvére. Ezen felül, ha a fiad és az exfeleséged együtt maradnak, akkor a Te gyerekednek elméletileg Ő lenne a nevelőapja. Kérdés persze, hogy hány éves a fiad.
A saját testvér részt nem értem.
A fiad és a te gyereked ugyanattól a nőtől -
a fiad jelenlegi, neked exfeleséged - féltestvérek.
Hát ha te már ex vagy, akkor neked kellene elköltözni, elvégre a jelenlegi házastársaknak kellene együtt élni. Vagy ők együtt költöznek el tőled, ha még együtt laktok.
Ex feleséged az összes akitől már elváltál.
Te vagy a nagyfiad gyerekének a nagybátyja és a nagyapja.
A te nagyfiad, és a kisfiad az exedtől, féltestvérek.
előző vagyok, az első mondatomat ne vedd figyelembe.
Lényeg, hogy a a két fiad féltestvér.
A te kisfiad nagybátyja a nagyfiad kisfiának.
Valami ilyesmi asszem ;-)
Amúgy jóban van a család ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!