Hogyan változtassak ezen?
akinek sok barátja van, az mondhatja, hoyg van társasága... de ha neked 1-2 akivel mindent meg tudsz beszélni, az lehet, hoyg értékesebb mint a sok.
akivel nincs témád azt nem kell erőltetni.
Szia
Velem is pontosan ez van :)
Alig van pár ember akivel beszélek (úgy értem akivel jutok is valamire)... jelenleg 1 olyan személy van, akivel bármiről beszélhetek, de már ez is nagy szó! Vele tényleg mindenről tudok beszélni, nekem ilyen még az életben nem volt :O
Én is kb eddig jutok a beszélgetésben... de a legtöbbször nem is bánom, mert abszolút nem akarok barátkozni az illetővel, inkább csak ők nyomulnak rám.
Én szeretnék barátkozni, de normális emberekkel.
Ritkán van olyan akinek tényleg írnék (msnen) mert szimpatikusnak találom és érdekesnek és szeretném jobban megismerni. De neki se tudok mit írni ezen a szia, mizu-n felül...
mindig adnak ötleteket, de hát szerintem 19 évesen nem írhatom azt, hogy mi a kedvenc színed meg mittudomén. Ezt 12 évesen hoztuk fel :)))
Egyébként már nem erőlködöm, van akivel egyből tudok beszélgetni, tehát nem gondolom, hogy akkora baj lenne velem. Van akivel először találkozunk és mégis egyből rögtön 2-3 órát átbeszélgetünk és jól elvagyunk.
Mással meg csak szenvedés és komolyan mondom, már idegesít...
Gondolom te is inkább msnen próbálkozol... legalábbis erre tippelek.
Szerintem így nem nagyon lehet ismerkedni a gép elől. Esetleg normálisabb oldalakon megismerkedni valakivel és akkor úgy, véletlenül. De ez elég ritka sajnos.
Mondjuk ha már itt tartunk élőben se nagyon lehet mit tenni, pl. discoba általában olyan emberek fordulnak meg akiket az ember nem is akar barátjának tudni... máshol meg hol ismerkedjen az ember? Nem állíthatsz meg csak úgy valakit az utcán... szóval reménytelen helyzetben vagyok én is :)
Kezd el járni valamilyen klubba (sportklub, tánc, vagy a suliban vannak szakkörök, jógázni, természetklub - lehet kirándulni járni...) itt találkozhatsz értelmes emberekkel, és ha többszört találkozol a többiekkel, megtalálod azt akivel megérted magad.
nem baj ha nem vagy nyitott mindenkivel. Én az vagyok, mégsincs sok barátom. Egy szórakozóhelyen meg nehéz barátokat találni, mert a lányok többsége pasit fogni megy oda, vagy van társasága, és nehéz bekapcsolódni. A fiúk meg szintén nem barátkozni mennek :)
Ne edd magad, nem mindenkivel lehet beszélgetni. :) 30/N
Nem olvastam végig a válaszokat, de nem gondolok semmi extrára sem.
Az ember megérzi, hogy ki valóban érdeklődő és kit érdekel a mivoltod, a mondandód. Ez a hallgató részéről begyakorolható, főleg, aki sok emberrel foglalkozik. Lásd orvos. Hát annyi felületes dokival találkoztam így is, akinek a szeméből ki lehetett olvasni, hogy "na ez is mit akar". A sztár orvos pedig az, aki ügyesen kihasználja adottságát, miszerint mondjuk egy nőgyógyász, aki a páciens nő szemébe néz, mosolyog, kommunikál, érdeklődik, s testkontaktus, az hogy hozzáér egy bátorító mozdulat erejéig... Semmi nincs. Semmi bajod. Sok ember felületes, több mint gondolnád. Még az ismerősök közül is.
Valószínű érzékenyebb vagy az átlagnál, ami nem baj, sőt... Ne törődj vele!
Ezzel férfi/nő ugyanígy "kűzd"...
Én elég zárkózottnak számítok nőként, de rájöttem, hogy ha esetleg beszéd közben ezt a testkontaktust használom, akkor meghökken a másik, hogy húha, valóban van egy ember, aki szintén figyel rá... :-)
Meg lehet szokni.
Hidd el, bőven elég az az 1-2. Csak az igazi legyen!
Amúgy meg jön majd magától. Csak a saját példám: kiskorom óta van 1 barátnőm, gimiben lett 3 másik (vagyis azt hittem), aztán fősulin másik 2(de az élet szétválasztott minket) és a munkahelyemen 1( aki azóta kicsit becsapott :( )Na most akkor végeredményben ki maradt??? Az, aki gyerekkorom óta mellettem van, még akkor is, ha 2 hónapban egyszer tudunk találkozni.
Ezt azért írtam meg Neked, mert lesz olyan, hogy az élet eléd állít majd embereket, akik lehet, hogy tényleg barátaid lesznek, de nem kell feltétlenül hajtanod őket, mert csalódhatsz ám rendesen. És akkor úgyis "csak" a régiek maradnak!
Sok boldogságot Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!