Jogos az aggodalmam? Ennyi idős gyereket miért kell ekkora tömegbe vinni?
Az egy dolog kedves 17 évesek, hogy utáljátok ha a szülők féltelenk.
Nos az én ismerősöm akit a diszkóban agyonnyomtak is épp ezt mondta. Mostmár nem mondd semmit, nincs köztünk.
13 évesen őrült fiatalok erre. Persze ha lesz velük csomó szülő segítségnek, és mindenkire jut néhány gyerek és vigyáznak így rájuk, úgy esetleg elengedném.
Szerintem jogos az aggodalmad. Kérdezd meg a tanárt, hogy mi a terv egy tanár 33 gyerek, vagy hogy is gondolta ? Mert így szó sem lehetne nálam a dologról. Inkább elmennék én is (persze az megint ciki egy ekkorának talán)
Ezek után szerintem iskolába se engedjétek el a gyerekeket, mert rengeteg közúti baleset van.
Most nem keresek statisztikákat, de elég valószínű, hogy lényegesen kevesebben vesztik életüket vagy sérülnek meg szórakozóhelyen vagy koncerten, mint suliba, munkába jövet-menet.
Persze, történtek szörnyű dolgok, amitől az embert kirázza a hideg, de azért nem kell túlzásokba esni, és a józan eszünket elhagyni. (Nem 17 éves vagyok, hanem 2 gyermekes anyuka :))
20:38 olvasd el még egyszer az általam írtakat! Sehol nem említettem, hogy a korlátok ellen vagyok. Sőt! A kompromisszum teljesen mást jelent. A magam részéről azt gondolom, ha kölcsönös bizalom alakul ki a szülő és a gyerek között, akkor az sokat tud segíteni. Személy szerint kifejezetten "biztonsági" ember vagyok. Na, a lényeg, hogy meg legyen beszélve a dolog az osztályfőnökkel. Ő minden bizonnyal részletesebb és optimálisabb felvilágosítást tud adni.
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!