Miert kezel ugy anyam mint egy gyereket?
21 eves vagyok, egyszeruen meg velemenyem se lehet semmirol mert szerinte en gyerek vagyok igy a felnottek tarsalgasaba bele se szolhatok. Csak a hozzám melto ,,gyerekes,, temakrol modhatok barmit is...
Felsofoku szakkepzesre jarok, szerencsere aprilisban befejezem, mellette dolgozok, igaz nem kapok sokat csak havi 10 000 ftot. Azt, hogy nincs maganeletem mar elfogadtam, es tudom, hogy addig nem is lesz amig el nem megyek innen, de az, hogy meg beszelni se beszelhetek itthon mert kisgyerek vagyok, velemenyem szerint tulzas.
Szerintetek? Miert nem tudja felfogni, hogy o nem egy felsobbrendu leny? En soha nem szolhatok/tehetek semmit mert o annyira semmibe vesz, egyszeruen lenez, mintha en semmire nem lennek kepes.
Amugy 3 eve parkapcsolatban elek viszont egyutt alvasrol szo se lehet, sot a baratom 1 eve nem is volt nalunk. Amig itt élek mindenrol be kell szamolnom, hova megyek, kivel, miert. Hetkoznap nem mehetek sehova csak heti 1x szombaton, delutantol este 9-ig!
Meg azt is hozza kell tenni, hogy nekik vagyis a nevelesuknek koszonhetem, hogy nem lett belolem ku**a, velemenyuk szerint. Mert ha tobb dolgot engedtek/engednenek nekem akkor mar lenne hirem a kornyeken.
Ezeken kivul meg lehetne sorolni rengeteg dolgot, de mi viszi ra a szuloket erre a viselkedesre? Szamomra ez egyszeruen erthetetlen. Sajat eletem joforman nincs is..
Mar probaltam, de nem segit semmi, a szokasos amig az en kenyeremet eszed azt csinalod/mondod, amit en akarok dolgot hallom minden alkalommal..
Most is egy dologban nem egyezett a velemenyunk, erre o teljesen kiakadt, hogy egy gyerek ne szoljon bele semmibe mert csak hulyesegekrol tud beszelni. Mondtam neki, hogy ne haragudjon, hogy meg mertem szolalni. Erre csak annyi volt a valasza, hogy ha nem az enyem lenne az utolso szo mar biztos habzana a szam....
első vagyok.
nos ha így áll hozzá tényleg akkor próbálj elmenni esetleg barátnőddel albérletbe vagy valahogy összeköltözni :), utána majd ráeszmél, hogy hoppá... elrontottam..
Amugy csak annyi volt az egesz, hogy jottem haza es apammal cirkuszoltak. Tavaly karacsonykor is olyan cirkusz volt, hogy meg karacsonyfank se volt, és egyedul vacsoraztam este.
Mondtam, hogy ne csinaljak megint a cirkuszt pont karacsony elott, mert az lesz mint tavaly, és nem elvezte senki tulsagosan azt a 2 hetet amit itthon toltottunk az unnepek alatt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!