Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Sok felnőtt miért azért...

Sok felnőtt miért azért csinál gyereket, hogy idős korában majd legyen aki gondozza?

Figyelt kérdés
Mi rá a garancia, hogy ha 70 éves lesz akkor majd ott fog ülni az ágya mellett? Egyáltalán milyen idióta felfogás ez?
2011. dec. 1. 18:05
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
42%
Szegény szüleid! :(
2011. dec. 1. 18:09
 2/22 anonim ***** válasza:
92%
Nem tudom, szerintem is hülyeség. Én spec. nem akarok gyereket és néha azzal jönnek, hogy akkor majd egyedül halok meg, stb. Ismerek elég embert akinek nem egy gyereke van, mégis egyedül van egy lepukkant öregek otthonában és le sem sza.rják.
2011. dec. 1. 18:10
 3/22 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem neked van idióta felfogásod. (üzeni a nagyfiam).
2011. dec. 1. 18:14
 4/22 zkriszti3 ***** válasza:
78%
Látod ezt én sem értem.Régen amikor nem volt nyugdíj volt értelme.Megmondtam a lányomnak én nem azért szültem,hogy ő gondozzon öregkoromban ,hanem azért mert szeretem. Szerintem rendkívül önző felfogás egy embert arra kötelezni,hogy akár napi 24 órára rendelkezésre álljon,ezáltal korlátozni a szabadságát.Nem tud megfelelő munkát találni hiszen helyhez kötött,párválasztás kilőve,szórakozás szintén.
2011. dec. 1. 18:14
 5/22 A kérdező kommentje:
Neked van idióta felfogásod üzeni muter. Ha rá lenne másra inkább kinyírná magát, ahogy én is tenném ha velem lenne ilyen.
2011. dec. 1. 18:16
 6/22 A kérdező kommentje:
szorulva
2011. dec. 1. 18:17
 7/22 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem nem ez a konkrét ok, hanem a társadalmi elvárás. Úgy gondolom még mindig emiatt vállalnak legtöbben gyereket akik egyébként nem akarnának.
2011. dec. 1. 18:18
 8/22 zkriszti3 ***** válasza:
89%
4/6 vagyok. Én is így gondolom kérdező ( mint anyukád )
2011. dec. 1. 18:19
 9/22 anonim ***** válasza:
96%

Ez abszolút magától kell h jöjjön egy gyereknél. Nem garancia kérdése, hogy ott fogsz ülni mellettük vagy sem.

Ha jó a kapcsolat a szülőkkel, fel sem merül ez, h esetleg csak ezért szülte meg.

De aki szülőként azt mondja, h erre is gondolt, mikor vállalta akkor a gyereket, az szerintem nagyon gáz dolog.

Aki csak erre szül meg egy gyereket, az belegondolhatna abba, h vannak szociális munkások, akiknek pont ez a feladatuk, h az idősebb emberekkel foglalkozzanak-

De feltételezem, h nem ez az átlagfelfogás.

10/22 anonim ***** válasza:
25%

kérdező

"Ha rá lenne szorulva másra inkább kinyírná magát, ahogy én is tenném ha velem lenne ilyen."

Akkor már nyúlhattok is a méreg/töltött fegyver/etc. után, mert ilyen alkalom bőven lesz.

1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!