Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Sok felnőtt miért azért...

Sok felnőtt miért azért csinál gyereket, hogy idős korában majd legyen aki gondozza?

Figyelt kérdés
Mi rá a garancia, hogy ha 70 éves lesz akkor majd ott fog ülni az ágya mellett? Egyáltalán milyen idióta felfogás ez?
2011. dec. 1. 18:05
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
80%
Két családot is ismerek, ahol vagy a szülők, vagy a szülő rátelepedett a gyerekére, hol zsarolta, hol könyörgött neki, hol megfélemlítette, hol manipulálta a 30-40!!! éves gyerekét, hogy el ne költözzön otthonról, és gyakorlatilag a rabszolgájuk volt, illetve ma is az.
2011. dec. 1. 21:24
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

Jó páran félreértették a kérdést. Nem az a baj, hogy gondozni kell az öreg mamit és papit, ha rászorul. Mert szívesen, ha ő is engem szeretetből, akkor én is őt szeretetből.

Hanem azzal van a nem oké, ha valaki csak azért szülte meg a gyerekét, hogy majd ha öreg leszek ő lesz aki gondoskodik rólam. Ja, hogy addig a 20-30 évig mi van vele, az engem nem érdekel, de majd gondoskodik rólam, ha szükségem van rá. Amíg gyerek, kapok rá családi pótlékot, még pénzt is hoz a házhoz, aztán ha már dolgozik,akkor elszedem a pénze 70%-át mert az nekem kell, aztán nálam kell, hogy lakjon örök életében, és nyalja a seggem, mert én szültem, én csináltam, az enyéééém.

2011. dec. 20. 12:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!