Férjnél vagyok. 3. gyerekemet várom és édesanyám erre úgy kiakadt, hogy olyat mondott leveszi a kezét rólunk és elrohant tőlünk.
Nem szeretne több unokát igaz már a 2.kat sem akarta.
Én szeretem anyukámat nem szeretnék vele haragot ezért nem tudom mi lenne a megoldás. Tudom félt de egyelőre dolgozunk mind a ketten férjemmel és nagyon vágytam egy 3. gyerkőcre.
Persze, magatoknak vállaljátok, nem anyukának. Két gyerekes szülők vagytok, anyukádnak már rá kellett volna jönni, hogy már rég nem az van, amit ő mond.
2011. dec. 3. 16:08
3/21 anonim válasza:
megengedhetitek magatoknak? anyukád támogat anyagilag? biztosan van oka, amiért így gondolja, de persze ez a Ti döntésetek:)
2011. dec. 3. 16:10
4/21 anonim válasza:
Ha megfelelően tudjátok nevelni, meg van a biztos háttér még ha nagyjából is de meg van, akkor mitől féltek? A Ti dolgotok, nem az anyukátoké.
Mitől félt téged?
2011. dec. 3. 16:12
5/21 anonim válasza:
ez most valóban kérdés?
komolyan mondom szájon vágnám anyámat, ha meg akarná nekem mondani, hogy öljem meg a gyerekemet, akit ráadásul akartunk is, csak mert ő nem akar még egy unokát(?!)
felnőtt, házas emberek vagytok, két gyerekkel, nem pedig 15 éves csitrik akiket még a szüleik tartanak el, és "véletlenül besikerült" egy gyerek, hogy joga legyen anyudnak beszólni
(na jó, szájon talán nem vágnám, de azért emelt hangom megkérdezném, hogy ezt mégis hogy képzelte)
2011. dec. 3. 16:20
6/21 anonim válasza:
"Nem szeretne több unokát " -akkor vegye úgy, nincs több unokája. Nagymama nélkül fel lehet nőni. Köze nincs hozzá. A TI dolgotok!
2011. dec. 3. 16:23
7/21 anonim válasza:
Na ilyen nagymamával se találkoztam még.. :(
Naná, hogy vállaljátok, ha ti szeretnétek!
2011. dec. 3. 16:28
8/21 anonim válasza:
Az egyetlen ok, amit el tudok képzelni, hogy így sem jöttök ki és mindig ő húz ki a szarból, aztán ti csak azt látjátok, hogy mindig megoldódik, jaj de jó még egy gyerek, ő meg azt, hogy jaj de jó még egy gyerek, hát még mindig nem jöttek rá, hogy így se jönnek ki, mindig én tolom oda a kiegészítést, hogy ne legyen nagy baj? Most akkor mennyit adjak majd? Nekem sincs sok? Hova mennek a hárommal, ha én nem tudok adni?
2011. dec. 3. 16:31
9/21 anonim válasza:
Nyolcas vagyok. Más kérdés, hogy ezt akkor el kellene mondani, nem felháborodva elrohanni.
2011. dec. 3. 16:32
10/21 anonim válasza:
Nem tudom, mit tennék. Nálunk pont fordítva van,van kettő, de anyukám már azt mondja, hogy jöjjön ám a 3. is! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!