Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti vállalnátok így a gyereket?

Ti vállalnátok így a gyereket?

Figyelt kérdés

Férjnél vagyok. 3. gyerekemet várom és édesanyám erre úgy kiakadt, hogy olyat mondott leveszi a kezét rólunk és elrohant tőlünk.

Nem szeretne több unokát igaz már a 2.kat sem akarta.

Én szeretem anyukámat nem szeretnék vele haragot ezért nem tudom mi lenne a megoldás. Tudom félt de egyelőre dolgozunk mind a ketten férjemmel és nagyon vágytam egy 3. gyerkőcre.

2011. dec. 3. 16:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
persze, hogy vállalnám!
2011. dec. 3. 17:59
 12/21 anonim ***** válasza:

Ettől kicsit ledöbbentem...

De ez a ti életetek, ha úgy döntötök, hogy szeretnétek még egy csöppséget akkor nehogy anyu az utatokat állja! :)

Zárójelesen:

Amúgy megbarátkozott a 2.-kal is, nem? :)

És miért nem akar még 1 unokát? :O

2011. dec. 3. 18:29
 13/21 anonim ***** válasza:
95%
Hát ez így egyoldalú, nekem van egy ismerősöm, ő támogatta mindig a fiát, akiknek lakáshitelük és 2 gyerekük volt, ehhez 180 000 Ft-os bevételük, tehát anyuka havonta keményen támogatta őket nem kevés pénzzel. Ott is jött a harmadik, anyuka ledöbbent és felelőtlennek tartotta őket, de ők röhögtek, hogy felőlük 10 is jöhet. Én megértem az ismerősömet, éhezni nem fogja hagyni őket, de felelőtlenség az ő nyakára szülni. Gondolom, mivel írtad, hogy leveszi rólatok a kezét, támogat titeket.Őt is megérthetitek.
2011. dec. 3. 19:26
 14/21 anonim ***** válasza:
91%

Nincs valami negativum ami miat ezt mondja

pénz, hitel, stabil a kapcsolatotok?

Lehet hogy attól fél hogy ha szétmentek hozzá mész a kicsikkel,

ha anyagilag nem birjátok őt fogjátok pumpolni.

2011. dec. 3. 21:12
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem kerek ez a tortenet...valami oka van, hogy ezt mondja, nem? Marmint nem vagytok tele hitellel meg ilyesmi?
2011. dec. 3. 21:52
 16/21 anonim ***** válasza:
Ha igen, akkor is azt írná, hogy á dehogy, legalább akkor azt írjuk, amit hallani szeretne..
2011. dec. 3. 22:24
 17/21 anonim ***** válasza:
Felnőtt emberként hadd ti tudjátok, mi a jó nektek. Nem neki szülsz unokát, hanem magatoknak geyereket. Ha nem bír vele megbékülni, hát az ő dolga. Magasról tennék rá. Lehet hogy te szereted őt, de ő önzőbb mint amennyire egy anyától el lehet várni, ha ő akar valamit, miért kellene te az életedet is aszerint berendezd?
2011. dec. 4. 09:44
 18/21 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk tele hitellel mert nincs hitelünk! Viszont panelba lakunk.
2011. dec. 4. 17:46
 19/21 anonim ***** válasza:
Panel az nem akadály, de támogat titeket?
2011. dec. 4. 18:17
 20/21 anonim ***** válasza:
50%

szerintem egyértelmű, ahogy a sok válaszoló is mondta, ha ti ketten örültök, semmi mással ne törődjetek.

Meg fog enyhülni a nagymama, úgyis. Nyilván néha vigyázz rájuk, és most összeomlott, hogy mekkora a csipet-csapat. Na de azért a TI vágyatokon kívül minden háttérbe szorul. Tapasztalatból mondom:

1.a harmadik gyerek nem 3-szoros anyagi teher, nagy a csal.pótlék és sok kedvezmény, meglévő örökölhető bútor, ruha, NOE stb.

2. a 3. gyerek 3000-szeres öröm! És már egymást is nevelik a gyerekek..

3. rokonság, környezet megenyhül (falun ilyenkor beindul a károgás: nyulazás:))) na és?:))

4. egy kis titok: mikor nálunk a 3. jelentkezett, az első - már 4 éves volt, mondtuk neki, és nagyon örült!!! a 2.-ra nagyon féltékeny volt, és kérdeztük tőle: miért örül? azt mondta: hogy többen leszünk!!!

5. a 3-kal a vidámság érkezett a családba. Enyhült az 1-2 közti féltékenység, együtt nagyon harmonikusan alakult. A tyúkanyó effektust is csak ekkor éreztem:))

(az 1-nél nagyon izgulunk, a 2-kal a féltékenység miatt sok a feszültség- de a 3. nagyon laza gyerek! már egy a sok közt, és tényleg egymást is nevelik:)))

Várjátok szeretettel!!!!

2011. dec. 4. 20:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!