Ti vállalnátok így a gyereket?
Férjnél vagyok. 3. gyerekemet várom és édesanyám erre úgy kiakadt, hogy olyat mondott leveszi a kezét rólunk és elrohant tőlünk.
Nem szeretne több unokát igaz már a 2.kat sem akarta.
Én szeretem anyukámat nem szeretnék vele haragot ezért nem tudom mi lenne a megoldás. Tudom félt de egyelőre dolgozunk mind a ketten férjemmel és nagyon vágytam egy 3. gyerkőcre.
Ettől kicsit ledöbbentem...
De ez a ti életetek, ha úgy döntötök, hogy szeretnétek még egy csöppséget akkor nehogy anyu az utatokat állja! :)
Zárójelesen:
Amúgy megbarátkozott a 2.-kal is, nem? :)
És miért nem akar még 1 unokát? :O
Nincs valami negativum ami miat ezt mondja
pénz, hitel, stabil a kapcsolatotok?
Lehet hogy attól fél hogy ha szétmentek hozzá mész a kicsikkel,
ha anyagilag nem birjátok őt fogjátok pumpolni.
szerintem egyértelmű, ahogy a sok válaszoló is mondta, ha ti ketten örültök, semmi mással ne törődjetek.
Meg fog enyhülni a nagymama, úgyis. Nyilván néha vigyázz rájuk, és most összeomlott, hogy mekkora a csipet-csapat. Na de azért a TI vágyatokon kívül minden háttérbe szorul. Tapasztalatból mondom:
1.a harmadik gyerek nem 3-szoros anyagi teher, nagy a csal.pótlék és sok kedvezmény, meglévő örökölhető bútor, ruha, NOE stb.
2. a 3. gyerek 3000-szeres öröm! És már egymást is nevelik a gyerekek..
3. rokonság, környezet megenyhül (falun ilyenkor beindul a károgás: nyulazás:))) na és?:))
4. egy kis titok: mikor nálunk a 3. jelentkezett, az első - már 4 éves volt, mondtuk neki, és nagyon örült!!! a 2.-ra nagyon féltékeny volt, és kérdeztük tőle: miért örül? azt mondta: hogy többen leszünk!!!
5. a 3-kal a vidámság érkezett a családba. Enyhült az 1-2 közti féltékenység, együtt nagyon harmonikusan alakult. A tyúkanyó effektust is csak ekkor éreztem:))
(az 1-nél nagyon izgulunk, a 2-kal a féltékenység miatt sok a feszültség- de a 3. nagyon laza gyerek! már egy a sok közt, és tényleg egymást is nevelik:)))
Várjátok szeretettel!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!