Vállalnátok még egy gyereket?
Barátnőm megkért, hogy tegyem ki a kérdését:
34 éves nő vagyok, párom 36. Nekem is van 2 gyerekem, neki is van 3 az előző házasságából. 2 éve vagyunk házasok, most sokszor említi, hogy szeretne egy közös babát.
Mindketten jól keresünk, nagy lakásban élünk, de mégis itt van már 5 gyerek.
Én is szívesen babáznék, de szerintem nem volna jó ötlet egy 6. gyerek. Megkérdeztük a fiatalokat, egyik sem szeretne egy bőgőmasinát a házba.
A férjem mégis nagyon szeretné, és én i. Úgy érzem, még nem vagyok annyira öreg hogy újra kismama legyek.
szia
Én egy 17 éves lány vagyok, de szerintem semmi akadálya nincs hogy nektek lehessen egy 6. babátok. Valakinek sajnos nem adatik ez meg. Így is boldog család vagytok, gondolom a 6. picivel még boldogabbak lennétek
Sok boldogságot és egészséget.
"A férjem mégis nagyon szeretné, és én is."
??? Mi a kérdés? A gyerekeknek nem tetszene, persze... de majd azt ők eldöntik, hogy ők hány gyereket akarnak! Nem nekik szülnétek azt a gyereket!
Sok boldogságot!
34 évesen még fiatal vagy.Együtt nevelitek mind az 5 gyereket?Ha úgy gondoljátok eltudnátok tartani a 6.-at is akkor válaljátokba.Most még lehet azt mondják nem kell egy "bőgőmasina",de biztos vagyok benne hogy szeretni fogják és emellett lesz segítséged is:)
Én drukkolok!!
Oké tudom és tényleg nem bántásból irtam ám.
Amugy ahogy olvasom Ő egy közös gyermek lenne.
Az nagyon jó lenne szerintem és így más a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!