Ismersz vegyes nemzetisegu csaladokat? Te eltudnad kepzelni az eleted egy kulfoldivel?
Figyelt kérdés
Ha igen, hol elnek es milyen nemzetiseguek? Termeszetesen ugy ertem,ahol az egyik fel magyar.2011. dec. 9. 16:28
51/56 anonim válasza:
Újra itt..
Először is gratulàlok annak, aki lepontozott pusztán azért, mert nem tudom elképzelni, hogy külföldi legyen a párom...
Kérdésedre válaszolva igen, van pàrom (férjem), itt élünk Magyarorszàgon.
Ettől függetlenül előtte sem jàrtam külföldivel. Az oka egyszerű, nem költöztem külföldre és itthon sem sodort össze az élet külföldivel.
52/56 anonim válasza:
Itt egy példa arra,hogy a férfi van "szegényebb?" országból?
Anyum magyar apám ukrán én vegyes vagyok.20L
Én el tudnám magam képzelni vegyes párként,bárhol a világon:)
53/56 anonim válasza:
az én barátom magyar de Németországban él, és én fogok utána menni
54/56 anonim válasza:
A vőlegényem iraki kurd, már több mint 10 éve élnek Svédországban. Azt, hogy hol fogunk élni, nem tudom... Attól is függ, hogy hol fog tudni munka szempontjából elhelyezkedni (mindeketten orvosok leszünk, de ő fog hamarabb végezni és szakosodni). Ez lehet Svédország, vagy bármelyik másik ország
55/56 anonim válasza:
utolsó vagyok. Én is fogorvos leszek :)
56/56 anonim válasza:
Szia Ir a ferjem es 7 eve elunk Irorszagban. Kanadaban ismerkedtunk meg 10 eve... Mindegy hogy hova valo az ember ha szereted akkor szereted... legyen feher fekete sarga...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!