Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ismersz vegyes nemzetisegu...

Ismersz vegyes nemzetisegu csaladokat? Te eltudnad kepzelni az eleted egy kulfoldivel?

Figyelt kérdés
Ha igen, hol elnek es milyen nemzetiseguek? Termeszetesen ugy ertem,ahol az egyik fel magyar.
2011. dec. 9. 16:28
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:

Egy Budapest környéki kisvárosban laknak

16/L

2011. dec. 9. 16:44
 12/56 anonim ***** válasza:

nem ismerek ilyen családokat, de valaha nagyon szerettem egy dán férfit. nem vagyunk együtt, de teljesen más okból. abszolút működőképesek ezek a kapcsolatok. én bármikor el tudok ilyet megint képzelni.

27L

2011. dec. 9. 16:50
 13/56 anonim ***** válasza:
0%
nekem ilyenkor mindig az jut eszembe hogy tuti a pénz miatt megy hozzá valaki egy külföldihez és ha meg is nézed a legtöbb nem egy romámhoz vagy egy ukránhoz megy férjhez ha nem egy gazdagabb országba...ez az én véleményem de persze attól még lehet iga szerelem de sok esetben a jól lét és a pénz áll a háttérben....
2011. dec. 9. 16:54
 14/56 anonim ***** válasza:
én magam :) külföldi a férjem és külföldön is élünk. nekem ez egyáltalán nem tűnik fura dolognak. szerintem ez csak annak egzotikum aki nem is ismer külföldieket.
2011. dec. 9. 16:54
 15/56 bánomisén ***** válasza:

Annyira el tudom képzelni az életem külföldivel, hogy külföldi a párom, már lassan 3 éve vagyunk együtt. Külföldön élünk, ami együnknek sem a szülőhazája.

14. válaszoló: Igazad van, csak addig misztikus ez a dolog, amíg az ember körbe nincs véve külföldiekkel :-)

2011. dec. 9. 16:57
 16/56 A kérdező kommentje:
Egyebkent ez tenyleg erdekes, 1 ukran-magyar part ismerek, ahol egy relativ szegeny orszagbol valo az egyik fel, de o is no(en is no vagyok nem azert mondom...),de valahogy az elet tenyleg ugy hozta, vagy nem tudok erre mast mondani,de a legtobb ismerosomnel tenyleg a pasi gazdagabb orszagbol valo...Ez szerintetek ilyen nagy szazalekban veletlen? Most ezzel senkit se szolok le, de azert szerintem kevesen vagyunk,akik tobbsegeben roman-magyar,szlovak-magyar, ukran-magyar etc. parokat ismernek. Es akik igyis vannak,altalaban a no a szegenyebb orszagbol valo.
2011. dec. 9. 16:59
 17/56 anonim ***** válasza:
Én magyar vagyok (Nö), a párom Osztrák. 3 gyerekünk van. Én már megszoktam itt az életmódomat, de tény hogy sok szokást fel kellett vegyek ahhoz hogy gördülékenyen élhessünk.( már mint a párommal, még a gyerekek elött) Az ikreim 6 évesek,+ 8 hós, én CSAK magyarul beszélek velük, az apjuk németül, mindkét nyelvet jól beszélik, most kezdik hozzá az angolt. Szóval ebböl a szempontból nagyon jó. Az már más tészta hogy milyen vicces egy közös program amikor fele felében beszélünk...de nem gonnd az már nekünk, a párom is beszél kicsit magyarul,és mindent ért, úgy hogy elvagyunk. Az érdekesebb amikor nagyobb családi összejövetel van, anyukám csak mosolyog és bólogat az anyósomnak, es fordítva. Nagyon vicces, de müködik:)
2011. dec. 9. 16:59
 18/56 anonim ***** válasza:

de valahogy az elet tenyleg ugy hozta, vagy nem tudok erre mast mondani,de a legtobb ismerosomnel tenyleg a pasi gazdagabb orszagbol valo...Ez szerintetek ilyen nagy szazalekban veletlen?

nem egyáltalán nem véletlen...pont ezt mondom hogy sok esetben nem véletlen...egyértelmű a dolog ha jobban megnézed a legtöbb nő mind külföldre megy a nyugati gazdagabb országokba férjhez...nem ez nem véletlen és ezt minden rossz indulat nélkül mondom...plusz még azt is hozzá tenném hogy sok olyan párt ismerek ahol kimentek ketten dolgozni és a nő lelépett egy ott született külföldivel...sok ilyet ismerek...

egy külföldön élő...

2011. dec. 9. 17:05
 19/56 anonim ***** válasza:

Én olyat ismerek ahol a nő román, a férfi magyar/horvát.

Én magamnak nem tudnék külföldit elképzelni, a hazaiak nagy részével nem lennék kompatibilis személyiségileg, a külföldieknél meg még nagyobb lenne az átlagos különbség tehát még kisebb lenne az esély.

2011. dec. 9. 17:06
 20/56 A kérdező kommentje:
Probalok finoman fogalmazni, mert en is kulfoldon elek, nem fogok magam ellen beszelni...Akkor ez tudatossagot feltetelez a nok reszerol, az persze mas kerdes, ha valaki kint ismer meg valakit, bar ha egy magyar pasival ment ki nekem mindig furcsa ez...Mert ok altalaban biztonsagra vagynak a szememben,hogy nem egyedul mennek, mindig azt gondoltam,hogy akik kozosen mennek,altalaban egyutt is maradnak. En nem ismerek itt magyarokat,csak azert kerdem.
2011. dec. 9. 17:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!