Ismersz vegyes nemzetisegu csaladokat? Te eltudnad kepzelni
az eleted egy kulfoldivel?
Egy Budapest környéki kisvárosban laknak
16/L
2011. dec. 9. 16:44
nem ismerek ilyen családokat, de valaha nagyon szerettem egy dán férfit. nem vagyunk együtt, de teljesen más okból. abszolút működőképesek ezek a kapcsolatok. én bármikor el tudok ilyet megint képzelni.
27L
2011. dec. 9. 16:50
nekem ilyenkor mindig az jut eszembe hogy tuti a pénz miatt megy hozzá valaki egy külföldihez és ha meg is nézed a legtöbb nem egy romámhoz vagy egy ukránhoz megy férjhez ha nem egy gazdagabb országba...ez az én véleményem de persze attól még lehet iga szerelem de sok esetben a jól lét és a pénz áll a háttérben....
2011. dec. 9. 16:54
én magam :) külföldi a férjem és külföldön is élünk. nekem ez egyáltalán nem tűnik fura dolognak. szerintem ez csak annak egzotikum aki nem is ismer külföldieket.
2011. dec. 9. 16:54
Annyira el tudom képzelni az életem külföldivel, hogy külföldi a párom, már lassan 3 éve vagyunk együtt. Külföldön élünk, ami együnknek sem a szülőhazája.
14. válaszoló: Igazad van, csak addig misztikus ez a dolog, amíg az ember körbe nincs véve külföldiekkel :-)
2011. dec. 9. 16:57
16/56 A kérdező kommentje:
Egyebkent ez tenyleg erdekes, 1 ukran-magyar part ismerek, ahol egy relativ szegeny orszagbol valo az egyik fel, de o is no(en is no vagyok nem azert mondom...),de valahogy az elet tenyleg ugy hozta, vagy nem tudok erre mast mondani,de a legtobb ismerosomnel tenyleg a pasi gazdagabb orszagbol valo...Ez szerintetek ilyen nagy szazalekban veletlen? Most ezzel senkit se szolok le, de azert szerintem kevesen vagyunk,akik tobbsegeben roman-magyar,szlovak-magyar, ukran-magyar etc. parokat ismernek. Es akik igyis vannak,altalaban a no a szegenyebb orszagbol valo.
Én magyar vagyok (Nö), a párom Osztrák. 3 gyerekünk van. Én már megszoktam itt az életmódomat, de tény hogy sok szokást fel kellett vegyek ahhoz hogy gördülékenyen élhessünk.( már mint a párommal, még a gyerekek elött) Az ikreim 6 évesek,+ 8 hós, én CSAK magyarul beszélek velük, az apjuk németül, mindkét nyelvet jól beszélik, most kezdik hozzá az angolt. Szóval ebböl a szempontból nagyon jó. Az már más tészta hogy milyen vicces egy közös program amikor fele felében beszélünk...de nem gonnd az már nekünk, a párom is beszél kicsit magyarul,és mindent ért, úgy hogy elvagyunk. Az érdekesebb amikor nagyobb családi összejövetel van, anyukám csak mosolyog és bólogat az anyósomnak, es fordítva. Nagyon vicces, de müködik:)
2011. dec. 9. 16:59
de valahogy az elet tenyleg ugy hozta, vagy nem tudok erre mast mondani,de a legtobb ismerosomnel tenyleg a pasi gazdagabb orszagbol valo...Ez szerintetek ilyen nagy szazalekban veletlen?
nem egyáltalán nem véletlen...pont ezt mondom hogy sok esetben nem véletlen...egyértelmű a dolog ha jobban megnézed a legtöbb nő mind külföldre megy a nyugati gazdagabb országokba férjhez...nem ez nem véletlen és ezt minden rossz indulat nélkül mondom...plusz még azt is hozzá tenném hogy sok olyan párt ismerek ahol kimentek ketten dolgozni és a nő lelépett egy ott született külföldivel...sok ilyet ismerek...
egy külföldön élő...
2011. dec. 9. 17:05
Én olyat ismerek ahol a nő román, a férfi magyar/horvát.
Én magamnak nem tudnék külföldit elképzelni, a hazaiak nagy részével nem lennék kompatibilis személyiségileg, a külföldieknél meg még nagyobb lenne az átlagos különbség tehát még kisebb lenne az esély.
2011. dec. 9. 17:06
20/56 A kérdező kommentje:
Probalok finoman fogalmazni, mert en is kulfoldon elek, nem fogok magam ellen beszelni...Akkor ez tudatossagot feltetelez a nok reszerol, az persze mas kerdes, ha valaki kint ismer meg valakit, bar ha egy magyar pasival ment ki nekem mindig furcsa ez...Mert ok altalaban biztonsagra vagynak a szememben,hogy nem egyedul mennek, mindig azt gondoltam,hogy akik kozosen mennek,altalaban egyutt is maradnak. En nem ismerek itt magyarokat,csak azert kerdem.
Kapcsolódó kérdések: