Ismersz vegyes nemzetisegu csaladokat? Te eltudnad kepzelni az eleted egy kulfoldivel?
ma 17:08
merre fele élsz kérdező?
Kérdező, azért azt is kalkuláld bele, hogy mi, akik külföldre jöttünk dolgozni, nyilván nem a legszegényebb európai országokba költöztünk, keletre vagy délre, hanem nyugatra, olyan országokba, ahol jobb, kényelmesebb az élet, mint Mo-on. Így teljesen érthető, hogy mo-i mércével mérve "gazdagabb" párjaink lettek, bár ez a gazdagság relatív, mert Mo-hoz viszonyítva igaz, de lehet, hogy a befogadó ország mércéjével mérve már nem.
Kevesebb emberről hallom, hogy Ukrajnába megy dolgozni, mint pl. Angliába.
Nem tudom, ki hogy van vele, de én dolgozni jöttem ki, eszembe sem volt, hogy beújítsak magamnak egy pasit, éveken át nem is volt. Aztán egyszer belefutottam a mostani páromba és állatira nem érdekelt, hogy hol született, vagyonigazolást sem kértem tőle, sőt, még a fizetési szalagját sem néztem meg, mielőtt elkezdtem volna vele a kapcsolatot. Az érdekelt és érdekel a mai napig is, hogy jól megvagyunk, szeretjük egymást, mert ez számít.
Bocsánat, kérdező, azt hittem, tudok még magyarul, de ezek szerint már nem :-)
Semmit nem vettem magamra, csak elmondtam a gondolataimat a témáról és a saját példámat. Ki más példájával hozakodhatnék elő? A tiédet, vagy a többiekét nem ismerem, a "nagynéném unokatesvére szomszédjáról" szóló történetek meg nem hitelesek, legalábbis számomra nem :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!