Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ismersz vegyes nemzetisegu...

Ismersz vegyes nemzetisegu csaladokat? Te eltudnad kepzelni az eleted egy kulfoldivel?

Figyelt kérdés
Ha igen, hol elnek es milyen nemzetiseguek? Termeszetesen ugy ertem,ahol az egyik fel magyar.
2011. dec. 9. 16:28
1 2 3 4 5 6
 1/56 anonim ***** válasza:
100%

A 10-12 éven keresztül volt legjobb barátnőm a lány, aki magyar :) Olasz férje lett, Olaszországban élnek már 6-7 éve a férjével, van 2 gyerekük, egy fiú és egy lány, rosszak, mint az ördögök, de tündérek is egyben :)

Boldogok nagyon :)

2011. dec. 9. 16:31
 2/56 anonim ***** válasza:
84%
Ja.. és én nem tudnám elképzelni az életem külföldivel :)
2011. dec. 9. 16:33
 3/56 A kérdező kommentje:
Miert nem tudnad? Koszonom a valaszod. Egyebkent a kesobbi valaszolok is irjak meg,hogy ha nem miert nem...
2011. dec. 9. 16:34
 4/56 anonim ***** válasza:
82%
Nemetorszagban akarok elni, szoval valoszinuleg nemet ferjem lesz. Remelem. :)
2011. dec. 9. 16:36
 5/56 A kérdező kommentje:
Persze,ha azert mert van parod,az mas, de ezt most nem ugy ertem.
2011. dec. 9. 16:37
 6/56 A kérdező kommentje:
Utolso: En Nemetorszagban elek.
2011. dec. 9. 16:37
 7/56 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a sógornőm ukrán. 6 éve ment hozzá a bátyámhoz, van egy tündéri 3 éves keresztlányom. Sógornőm oroszul beszél vele, tesóm meg magyarul. Szóval már most két nyelven beszél, és épp költözés előtt állnak, a cél pedig Németország! =)
2011. dec. 9. 16:40
 8/56 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sokat!

Egy görög kis faluban nagyon sok magyar lányt vettek el a helyi fiúk akik már senkinek sem kellettek:)

A gyerekek nem tudnak rendesen magyarul,vannak szavak amiket görögül mondanak miközben magyarul beszélnek!

2011. dec. 9. 16:41
 9/56 anonim ***** válasza:
80%
Én ismerek olyan családot, ahol a nő magyar, a férfi pedig orosz és van egy lányuk. Debrecenben élnek.
2011. dec. 9. 16:42
 10/56 anonim ***** válasza:

A szomszédom Németországból költözött ide a magyar feleségéhez de gyakran járnak ki oda. Két gyerekük van, a nagyobbik is még csak 4 éves de németül és magyarul is tudnak. Egyik ismerőm ismer valakit aki Fülöp-szigeteki lányt vett feleségül.

Én el tudnám képzelni mert amúgy is érdekel külföld és majd sokat szeretnék utazni, vagy esetleg hosszab ideig kinnt lenni egy másik országban. És jó lenne hogy a gyerekeim már egyből két nyelvet tudnának :)

16/L

2011. dec. 9. 16:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!