Ismersz vegyes nemzetisegu csaladokat? Te eltudnad kepzelni az eleted egy kulfoldivel?
Az remek, en pont most tanulok uj eteleket elkesziteni, es mar egeszen elvezem! :)
banomisen: Nem kell ironizalni, felreertetted,nem akartalak megbantani, csak tobben irnak olyasmit,ami azt a feltetelezest kelti,hogy nem olvastak el,amit irtam.
Elolvastam, amit írtál, természetesen, olyannyira, hogy a válaszom, amire reagáltál, már a második kérdésednél.
Egyszerűen csak folytattam az általad elkezdett gondolatmenetet.
Tényleg valami baj lehet a magyarommal, mert egyáltalán nem ironizáltam. Most sem ironizálok. Elmondtam, amit gondolok. Ennyi :-)
Szia!
Nincs párom, de ismerek ilyen házaspárokat. Arab - magyar, osztrák magyar, német-magyar.
Vannak, akik itthon élnek, és vannak, akik kint.
Én el tudnám képzelni az életem külföldivel, elvégre miért is ne?
Azt írod fogorvos vagy és kevesen szeretnek, ez butaság :)
Ha itthon dolgoznál be is jelentkeznék, mert már rám férne :D Rokonaim között is van fogorvos és hidd el,nagyon szeretik :):)
Egyébként férfi vagy vagy nő? (Bocsi, ha már írtad és elsiklottam felette, csak most kapcsolódtam be :) )
"az persze mas kerdes, ha valaki kint ismer meg valakit" Ezert nem erettem,hogy miert meselted el.
ausztriai: Sok sikert! Erdekessegkent tettem fel a kerdest, udvarol egy kulfoldi, es morfondirozom,hogy erdemes e belekezdeni,nem is nemet,nem is magyar,talan haza is menne egyszer...Viszont rendekivul erdekes szemelyiseg.
Ja mostmár látom, nő!
Bocsánat, én nem láttam meg :)
Rokonom is nő és úgy fogorvos, lesz párod :):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!