Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ismersz vegyes nemzetisegu...

Ismersz vegyes nemzetisegu csaladokat? Te eltudnad kepzelni az eleted egy kulfoldivel?

Figyelt kérdés
Ha igen, hol elnek es milyen nemzetiseguek? Termeszetesen ugy ertem,ahol az egyik fel magyar.
2011. dec. 9. 16:28
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
ich bin koch..
2011. dec. 9. 17:26
 32/56 anonim ***** válasza:
milyen orvos vagy amúgy?a párod is orvos?
2011. dec. 9. 17:26
 33/56 A kérdező kommentje:

Az remek, en pont most tanulok uj eteleket elkesziteni, es mar egeszen elvezem! :)

banomisen: Nem kell ironizalni, felreertetted,nem akartalak megbantani, csak tobben irnak olyasmit,ami azt a feltetelezest kelti,hogy nem olvastak el,amit irtam.

2011. dec. 9. 17:28
 34/56 A kérdező kommentje:
Nincs parom. Es neked? Fogorvos,szajsebesz vagyok, ugyhogy szakmai artalom,hogy kevesen szeretnek.:)
2011. dec. 9. 17:29
 35/56 bánomisén ***** válasza:

Elolvastam, amit írtál, természetesen, olyannyira, hogy a válaszom, amire reagáltál, már a második kérdésednél.

Egyszerűen csak folytattam az általad elkezdett gondolatmenetet.

Tényleg valami baj lehet a magyarommal, mert egyáltalán nem ironizáltam. Most sem ironizálok. Elmondtam, amit gondolok. Ennyi :-)

2011. dec. 9. 17:31
 36/56 anonim ***** válasza:
van de csak sajnos otthon...de ha minden jól megy jövőre már együtt tudunk jönni..
 37/56 bánomisén ***** válasza:
Kérdező, ez a válasz: 17:31 neked ment, csak lemarad a megszólítás, bocs :-)
 38/56 anonim ***** válasza:

Szia!

Nincs párom, de ismerek ilyen házaspárokat. Arab - magyar, osztrák magyar, német-magyar.

Vannak, akik itthon élnek, és vannak, akik kint.

Én el tudnám képzelni az életem külföldivel, elvégre miért is ne?

Azt írod fogorvos vagy és kevesen szeretnek, ez butaság :)

Ha itthon dolgoznál be is jelentkeznék, mert már rám férne :D Rokonaim között is van fogorvos és hidd el,nagyon szeretik :):)

Egyébként férfi vagy vagy nő? (Bocsi, ha már írtad és elsiklottam felette, csak most kapcsolódtam be :) )

2011. dec. 9. 17:32
 39/56 A kérdező kommentje:

"az persze mas kerdes, ha valaki kint ismer meg valakit" Ezert nem erettem,hogy miert meselted el.

ausztriai: Sok sikert! Erdekessegkent tettem fel a kerdest, udvarol egy kulfoldi, es morfondirozom,hogy erdemes e belekezdeni,nem is nemet,nem is magyar,talan haza is menne egyszer...Viszont rendekivul erdekes szemelyiseg.

2011. dec. 9. 17:34
 40/56 anonim ***** válasza:

Ja mostmár látom, nő!

Bocsánat, én nem láttam meg :)

Rokonom is nő és úgy fogorvos, lesz párod :):)

2011. dec. 9. 17:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!