Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy viszonyultok az idősekhez...

Hogy viszonyultok az idősekhez? Én sokszor úgy sajnálom őket.

Figyelt kérdés
Ma voltam egy kórházban. A többség idős volt, volt ott egy néni. Mentősök hozták, én reggel 9-re mentem, és már ott volt a tolószékben. Ott hagyták, és mikor én délután fél 6-kor visszamentem, még mindig ott ült a folyosón szegény. Se kaját, se innivalót nem kapott. Wc-re nem kísérték ki, amúgyis csont és bőr volt (komoly betegnek tűnt) de senki sem foglalkozott vele. Mikor odamentem pont akkor egy beteg adott neki egy kis üveg vizet, de ennyi. Még most is szegény nénin gondolkozom, hogy olyan kiszolgáltatott volt, idősekkel néha úgy érzem hogy úgy segítenék rajtuk.
2011. dec. 5. 20:14
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Az, h diplomad van csak te szerinted hatalmas dolog meg az esz meglete.

A halapenzt nem tudom honnan szedted, en nem emlitettem egy szoval se, h egyet ertek vele.

A tobbi meg a szokasos baromsag, elkepzeled a fejedben h kellene es akkor osztod itt az eszt.

Az meg egyenesen nevetseges, h kitersz es masrol vakeralsz, halapenz, lekezelo stilus meg stb.

Mikor meg rakerdezek nem is a kerdesre valaszolsz vagy is fel se fogod, h mit beszelsz.

2011. dec. 8. 21:56
 32/34 anonim ***** válasza:

Jah es a nagy megoldasod:)

Kb senkit nem fog erdekelni, h mit mondtal a betegnek, mert a toled 10 m-re allo meg kesobb erkezo csak azt fogja latni, h otthagyod es ahogy latod egyesek ezt is megszoltak.

Mikor meg leirom, h a mentos nem ovobacsi, neki mennie kell akkor meg kotekedek.

De mindegy mondom a diplomadat kidobhatod, mert szoveget se tudsz ertelmezni es nem birod felfogni, h engem az zavar, h a sok hulye, mert nem tudok ratok mast mondani ugy okoskodik itt meg szabja meg masok munkakoret mintha ertene hozza.

Szivesen megneznem, h hogy birnal ki egy honapot ugy h csinalod a dolgod es akkor hozza nem ertok megmagyarazzak mi van meg h kellene.

2011. dec. 8. 22:08
 33/34 anonim ***** válasza:

Nem unod még ez a szövegértelmezési dolgot? Mert ezen kívül mást se hajtogatsz.

Nekem sincs könnyű munkám, napi 12 órákat dolgozok több műszakban. Körülöttem is sok a hülye ember, akit elküldenék melegebb éghajlatra. Csak az a nem mindegy, hogy a kórházakban emberi életekről van szó.

Szerintem Te írsz össze-vissza mindent, nem válaszolsz normálisan, nem fogod fel amiről írok.

Ha ennyire sajnálni kell téged, egyet kérdezek: Minek dolgoztál ilyen helyen?

Az a baj, hogy nagyon sok nem odaillő ember van, akik nem azért végzik a munkájukat, mert szeretik és szívből csinálják ( ez rólad is kiderült).

Elmennek sokan az orvosi egyetemre, mert már megvan a helyük, vagy a családban is sok az orvos, vagy hajtja őket a pénz. Közben meg nem is érdekli őket az, amire vállalkoztak: emberi életek mentése.

Itt is meglátszik, hogy a jó orvosok mennek ki külföldre, s azok maradnak itt, akik leszarják a betegeket.

Tisztelet a kivételnek, mert van abból is. Láttam már jó orvost, jó ápolónőt, de egyre kevesebb.

2011. dec. 9. 20:30
 34/34 anonim ***** válasza:

"Az, h diplomad van csak te szerinted hatalmas dolog meg az esz meglete. "

Én nem mondtam, hogy az.:) Igazad van, semmit nem ér. Jól bizonyítja , hogy hiába a diploma sok orvos kezében, nem ért hozzá,nem érdekli.Mégis csak egyetértesz velem. :)

2011. dec. 9. 20:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!