Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elvált szülők gyerekei!...

Elvált szülők gyerekei! Hogyan viszonyultok a szüleitek új párjához?

Figyelt kérdés
Anyum mellé senkit nem tudok elképzelni senki sem szimpatikus. Mindenki akinek ilyen formán köze lehet hozzá utálok. Ha más kapcsolatom lenne vele, például valamelyik osztálytársam apukája vagy valami más ismerős tudom h imádnám mert jó fej, de utálom mert anyum mellett van.
2009. okt. 10. 18:42
 1/10 anonim ***** válasza:
94%
Nekem nem kicsi koromban váltak el a szüleim, hanem 16 éves koromban, békés válás volt. Anyu új párját is imádom, és apu új párját is, mindkettővel nagyon jóban vagyok.
2009. okt. 10. 18:45
 2/10 A kérdező kommentje:
Nekem még nagyon kicsi koromban váltak el, nem is emlékszem rá, azóta van egyedül anyum, azóta nem volt senkije, vagyis már nagyon sok éve. Éppen ezért furcsa nekem, mivel azt se tudom milyen volt amikor apummal volt nem hogy valaki mással... Most meg teljesen depressziós lettem tőle...
2009. okt. 10. 18:49
 3/10 anonim ***** válasza:
95%

18 éves koromban váltak al szüleim másodjára ! :) ilyen az élet.

Mindkettő új párját elfogadtam, mert igazából azt fogadtam el, hogy ők ezt szeretnék és nekik így jó, azzal az emberrel. Ha boldoggá teszik őket nekem semmi kifogásom :)

Jobb mint háborúban együtt élni és így elrontani a gyerek életét is.

2009. okt. 10. 18:50
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 12 éves koromban váltak el, aztán anyumnak lett más akit utáltam, mert egy szemétláda volt. De utána még sok pasija volt, nem zavart hiszen ő is nő, akinek szüksége van valakire, nem csak a gyerekére. Gondolj te is erre. Nem csak anya, hanem nő is. Egyedül meg senkinek nem jó.
2009. okt. 10. 19:01
 5/10 anonim válasza:
91%

Az én szüleim olyan 13 éves koromban váltak el. Nagyon nehéz volt, veszekedések, elhordták egymást mindennek.

Aztán apukám megismerkedett egy szintén elvált nővel, akinek szintén két gyereke van. A fia az apánál maradt, így apám a barátnőjével és annak lányával élt. Mi 2 hetente mentünk apához, úgyhogy ritkán találkoztunk az "új családjával", de szörnyű volt. A lánya kiakart minket túrni a "helyünkről". Apánál benyalta magát, az anyja természetesen mellette állt, és bár már nagyobbak lettünk (most leszek 18, a lány 21), még mindig észreveszem néha, ha megyünk valahova, hogy ők 3an mennek elöl, mi meg a húgommal mögöttük, és nagyon jókat nevetnek együtt, viccelődnek. Teljesen kiszorítva érzem magamat... De sajnos nem tudok mit csinálni, apám elvette azt a nőt. Amúgy vele nem is lenne sok baj, normális, lehet vele beszélgetni, csak nem nagyon tudom még a mai napig elfogadni, hogy egy olyan nő utasítson, akihez semmi közöm sincs, és nekem kell alkalmazkodnom.

Mellesleg nem csak nekem vannak problémáim apám választottjával, de még inkább a lányával. A nagymamám, aki egy udvarban lakik apáékkal, szó szerint rühelli a lányt.

Nem akarom elmesélni az egészet, de kiborító:D

Úgyhogy alapjában véve nekem nem is apám barátnőjével volt bajom, hanem a lányával.

Úgyhogy, ha tudsz, óvakodj a gyerekes nevelőapáktól :D

Kitartás!

18/L

2009. okt. 10. 19:05
 6/10 anonim ***** válasza:
93%

másfél éve van anyámnak élettársa, előtte is jóban voltunk, és most is.

Egyyedül 1 bibi van, hogy az öcsémet elmondja mindennek, olyan hangnemben, hogy borzasztó, holott nem lenne hozzá köze, mert nem az apja, még csak a nevelőapja sem. Anyám meg kussol.

22/l

2009. okt. 10. 19:21
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
én is utálom anyum pasiját 17F
2009. okt. 10. 19:46
 8/10 anonim válasza:
100%
nekem még egész kiskoromban váltak el a szüleim anyukám utána idővel megházasodott aztán el is váltak tizen pár év után ,de az akkori nevelőapámat én szerettem. azóta van élettársa és őt is szeretem nagyon jól kijövünk mindannyian szerencsére:) apám részéről meg csak annyit tudnék mondani ,hogy azóta mióta elváltak nem is keresett csak amikor 18éves lettem azóta mondjuk tartjuk a kapcsolatot ,de szinte közömbös ezáltal az ő élete is úgyhogy arról a részről méginkább nincs gondom.
2009. okt. 10. 20:20
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem írtad, hogy hány éves vagy?

Egyvalami fontos, akármennyi is vagy. eszedbe ne jusson elüldözni anyukád mellől az új partnerét! Ő nem csak szülő, hanem ember is, akinek szüksége van egy társra, és mindenre ami ezzel együtt jár. Ez így egészséges. Egy partnerkapcsolatot nem helyettesíthet a gyereke. Ha csak azért utálod, mert anyud mellett van, akkor próbáld megkedvelni, vagy ha nem megy, akkor legalább vágj jó képet és ne kesertsd meg őket. Ne legyél önző!

Mellesleg az én szüleim is elváltak, 9 éves voltam akkor. Mindkét szülőm új partenét nagyon szeretem. Sőt, faterom azóta elvált a második feleségétől, és a húgommal meg apám volt feleségével tartom a kapcsolatot, de apámmal nem.

25/L

2009. okt. 10. 20:21
 10/10 anonim ***** válasza:
semmi para nincs velük, jó fejek. pedig két válás is volt.
2009. okt. 10. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!